Aikuisten kuntofutis käynnistyy 3.10.2017

18.9.2017

Seura käynnistää aikuisten kuntofutiksen, joka sisältää aikuisten maalivahtikoulun sekä kuntofutsalin. Aiempaa futiskokemusta ei tarvita vaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Toiminta koostuu kahdesta ryhmästä/viikko, joista osallistuja voi valita käyntikerrat oman aikataulun mukaisesti. Toinen ryhmä on lauantaisin Jakomäen hallissa. Tässä ryhmässä sovelletaan maalivahtiharjoitteita aikuisten kuntoliikuntaan. Maalivahtiharjoitteista muokataan aikuisille sopivaa notkeutta ja lihaskuntoa kehittävä ohjelma, joka myös ehkäisee päätetyötä tekevien niska- ja hartiasärkyä.

Toinen ryhmä toimii Vesalan yläasteen salissa. Tämä toiminta painottuu aerobisen kunnon sekä alaraajojen liikkuvuuden sekä tasapaino- ja liiketaitojen kehittämiseen. Myös jalkojen käsittelytaitoihin paneudutaan saliharjoittelussa.

Molemmissa ryhmissä tuetaan myös keskivartalon hallintaa sekä koordinaatiotaitoja. 

Osallistujat ostavat 10 kerran kortin, joka maksaa 100 €. Näin jokainen voi räätälöidä treenit oman aikataulun mukaisesti. Jollakin viikolla voit käydä 2 krt ja jollaikin viikolla vain yhden. Mutta maksat siis vain niistä kerroista, kun pääset paikalle. 

Ilmoittautuminen tapahtuu 
http://www.fckontu.fi/kerhotoiminta/aikuisten-kuntofutis/

Tervetuloa mukaan!