FC Kontu vuoden Grassroots-seura!

6.11.2017Perjantaina 3.11.2017 Palloliiton Captain´s Ball-gaalassa palkittiin ansioituneita henkilöitä ja seuroja. FC Kontu palkittiin vuoden Grassroots-seurana.

Palkintoperustelut kuuluivat seuraavasti:
"Vuoden Grassroots-seurassa jalkapalloilee noin 1100 rekisteröityä harrastajaa. Seura on sosioekonomisesti monimuotoisella alueellaan Itä-Helsingissä tärkeä lasten ja nuorten liikuttaja sekä yhteisöllisyyden lisääjä. Seura on erittäin aktiivinen toimija alueensa päiväkodeissa ja kouluissa ja seura tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia eri ikäisille pelaajille niin aktiivisessa joukkuetoiminnassa kuin matalan kynnyksen kerhoissa."

FC Kontu on saadusta tunnustuksesta ylpeä. Seurassa on pitkään tehty työtä lasten ja nuorten liikkumismahdollisuuksien parantamiseksi. Sekä joukkuetoiminnan kehittäminen että matalan kynnyksen toiminnan lisääminen on nähty tärkeäksi. FC Kontu näkee tärkeäksi yhteisöllisyyden lisäämisen alueen asukkaiden liikuttamisen ja vapaaehtoistoiminnan kautta. 

Tähän työhön on tarvittu niin seuran työntekijöiden kuin vapaaehtoistoimijoiden panosta. Merkittävä rooli Grassroots-toiminnan kehittämisessä on vuosien mittaan ollut junioripäällikkö Sanna Varalla, joka on ollut liikkeellepaneva voima eri toimintamuotojen käynnistämisessä ja kehittämisessä. Sanna on pystynyt yhdistämään osaamisensa jalkapallovalmennuksessa ja varhaiskasvatuksessa hankkimansa kokemuksen alueen lasten ja nuorten parhaaksi.

FC Kontu kiittää saamastaan tunnustuksesta. Kiitos työntekijöille ja vapaaehtoistoimijoille, jotka olette tehneet tämän mahdolliseksi!