FC Kontun nuoremmat C-juniorit hopealle Walesissa

5.8.2013

Kontun nuoremmat C-juniorit (P99) osallistuivat 25.7-28.7. kansainväliseen Welsh International Super Cupiin Walesin Cardiffissa. Turnaus pelattiin sikäläisten ikärajojen mukaan ja Kontun pojat olivat mukana ikäluokassa U 14 (1.9.1998 ja sen jälkeen syntyneet) kahdella joukkueella. Turnauksessa oli mukana joukkueita mm. Walesista, Englannista, Australiasta, Arabiemiraateista ja Libanonista eli ei ihan joka päiväistä herkkua lähiöseuran pojille.

Ennen turnausta joukkueille oli järjestetty harjoituspelit, jotta saadaan tuntumaa kansainvälisiin peleihin. Näiden pelien lisäksi turnauksessa tuli joukkueille 7 peliä, joten urakkaa oli riittävästi. Kontu 1 saavutti lopulta turnauksessa hopeaa häviten loppuottelun Walesin mestaruusturnauksen finalistille Cambrian&Clydachille. Samainen joukkue oli taipunut Kontulle alkulohkossa lukemin 1-0, mutta finaalissa vastustajan voitontahto ja asenne oli vain yksinkertaisesti liikaa.

Kontu2 oli lopulta turnauksen kymmenes, saaden muutaman hienon päänahan ja ennen kaikkea hyvää oppia. Oppia tuli myös koko ryhmälle asenteen ja taistelun sekä pelinopeuden merkityksestä jalkapallossa. Onnittelut 99-pojille hienosta hopeasta kansainvälisessä turnauksessa!