FC Kontu palkkasi valmennuspäällikön

23.10.2013

FC Kontu on osana seuran kehittämistyötä palkannut päätoimisen valmennuspäällikön. Tehtävään valittiin monien hakijoiden joukosta Riku Remes.

FC Kontu on osana seuran kehittämistyötä palkannut päätoimisen valmennuspäällikön. Tehtävään valittiin monien hakijoiden joukosta Riku Remes. Remes tulee Kontuun EBK:sta, jossa toimi myös valmennuspäällikkönä.

Riku on pelannut juniorina HJK:ssa ja jääkiekon puolella HC Jokereissa. Aikuisiässä Riku on pelannut jalkapalloa FC Kontussa ja EBK:ssa. Rikulla on UEFA B-valmentajalisenssi. Lisäksi hän on käynyt lukuisia valmennuskursseja niin kotimaassa kuin ulkomailla, ja on hyväksytty SPL 1-seuratoimijakoulutukseen, joka alkaa loppuvuodesta. Valmennuskokemusta junioreiden parissa Riku on kerryttänyt FC Kontussa, EBK/Honka-yhteisjoukkueessa sekä jääkiekon puolella IHK:ssa.

Valmennuspäällikön tehtäviin FC Kontussa kuuluvat mm. seuran toimintalinjan kehittäminen, joukkueiden toiminnan koordinointi sekä valmentajien rekrytointi ja koulutus 12 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien joukkueiden osalta, seuran sekä Itä-Helsingin seurojen yhteisten taito- ja kykykoulujen kehittäminen ja toteuttaminen sekä yhteistyö aikuisjoukkueiden kanssa. Riku osallistuu myös hallinnollisiin tehtäviin ja yhteistyöhön Palloliiton, ja muiden yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa.

Valmennuspäällikön myötä FC Kontussa on kolme päätoimista työntekijää; Riku Remes, jo vuosia hyvää työtä seurassa tehnyt junioripäällikkö Sanna Vara sekä Raine Mikkola. Lisäksi seurassa on oppisopimuskoulutuksessa (liikuntaneuvoja) Mila Pallassalo.