Kontu ja LPS tahkosivat tasaisen treenipelin.

8.4.2014

Kontun harjoitusottelut saivat jatkoa sunnuntaina, kun vastaan asettui LPS.

Kontu - LPS 3-2 (2-2)

Joukkueet olivat sovitusti paikalla, mutta erotuomarikolmikko ei, "haamutrio" oli tehnyt siis Noora Karmat.. Ei siis mikään paras startti tähän peliin, onneksi vastustajan riveistä löytyi dumarikokemusta omaava kaveri pillin varteen ja ei muuta kuin pelit pystyyn..

Kontun peliinlähtö oli väliltä karmea/heikko, vähintäänkin nihkeästä alusta huolimatta ikäänkuin"lipsahdettiin" parin maalin karkumatkalle jo jakson puoliväliin mennessä. Ensinmäisessä maalissa Roopen pystysyöttö vapautti Kenanin nokikkain byyrarin kanssa ja tovi myöhemmin Kenan tuplasi päivän maalisaldonsa nätillä vaparilla takanurkkaan. LPS iski kuitenkin kahdesti ennen puoltenvaihtoa ja snadille breikille siis numeroissa 2-2.

Toisella jaksolla Kontulla oli muutama "namitontti" lisätä maalisaldoaan, mutta ei maistunut tällä kertaa. Vastaavasti vastustaja pystyttiin pitämään melkoisen hyvin pois "rosvosektorista".

Kontun pelillinen ilme parani ottelun loppua kohden suht selvästi, heikosta alusta ihan ok suoritukseen oli ottelun anti. Ai niin, loppuhetkillä tuomitusta rangaistuspotkusta Mika viimeisteli loppunumerot 3-2.

Kontu: Christos- Jan, Roope, Viorel, Amin (43. Jyri)- Aksu (63.Jamal), Janne (43. Mika), Make, Henkka (59. Sakke)- Kenan (55. Marco), Simo

Ottelun maalit: n.10min 1-0 Kenan (Roope)

                      n. 20min 2-0 Kenan

                      n. 25min 2-1

                      n. 35min 2-2

                         88min 3-2 rp. Mika