Edustus jäi jälleen telineisiin..

10.5.2014

Kauden kolmas startti ja taas jäätiin lähdössä kuin seisomaan.. Näin valitettavasti joudutaan toteamaan Kontun avausjakson pelaamisesta jälleen kerran.

 

Kontu- EIF/Akademi 0-2 (0-2)

 

Vastustaja EIF/ Akademi oli ensinmäisen puolituntisen suorastaan murhaavan ylivoimainen ja dominoi peliä nuoren kärkimiehensä Benjamin Källmanin (15v) johdolla miten halusi.

Kotijoukkueen vieraanvaraisuus toki helpotti EIF:in tehtävää melkoisesti, sen verran aneemisesti Kontu matsin aloitti. Vierailijat avasivat maalihanat jo 8.minuuttilla, kun Kontutopparit eivät saa Källmania kuriin, 0-1. EIF:in toisessa maalissa Kontun alakerta aukesi kuin se kuuluisa Abban sardiinipurkki, oikea-aikaisen liikkeen puolustuksen selustaan tehnyt vihreäpaita nokikkain veskarin kanssa ja pallo nuottaan, 24 min ja 0-2, Nämä olivat myös taukonumerot ja ei muuta kuin koppiin funtsimaan, mikä perkele näissä avaus nelivitosissa on niin vaikeaa..

Tokalle puoliajalle saatiin sitten ihan erilainen peli-ilme aikaiseksi, tosin hyökkäyskolmanneksen ratkaisut jättivät parantamisen varaa rutkasti. Vastustajan veskari sai käytännössä viettää vapaapäivää paria koppia lukuunottamatta, sen verran vähissä oli Kontun todelliset tontit illan pelissä. Ottelun ratkaisu oli siis kotijoukkueen näkövinkkelistä todella kaloriaköyha eka puoliaika, hereillä pitäisi olla heti alkuvihellyksestä lähtien koko porukan mikäli meinaa pisteistä haaveilla EIF:n tasoisia joukkueita vastaan, pakkoruotsi meni pahasti tällä kertaa väärään kurkkuun.. Pisteet siis Tammisaareen, grattis!

 

Kontu: Christos- Jan, Jani, Aris, Jyri- Juho, Make, Roope, Henkka (69. Kenan)- Nico (74.ua), Simo