FC Kontun työntekijäkaartissa muutoksia - toiminnan kehittäminen jatkuu

19.2.2015

Jukka Kuparinen
Jukka Kuparinen
Elias Farah
Elias Farah

Seuran työntekijäjoukossa on tapahtunut muutoksia - yksi on poistunut, kaksi tullut.

Raine Mikkola on lopettanut työnsä Kontussa ja suuntaamassa kohti uusia haasteita. Raine jatkaa kuitenkin edelleen seurassamme B-tyttöjen eli FC KoVan valmentajana. 

Oppisopimusopiskelijana seurassa työskentelee nyt myös monelle jo vuosien mittaan seurassa tutuksi tullut Jukka Kuparinen. Kuten Mila Pallassalo ja Iona "Aikku" Smith, Jukkakin kouluttautuu liikuntaneuvojaksi. Jukan työnkuvaan kuuluu paljon Vesalan liikuntapuiston alueeseen ja seuran klubitaloon liittyviä asioita sekä pelaajakoulutuksiin osallistuminen.

Olemme saaneet seuraan töihin myös Elias Farahin. Elias työskentelee seurassa talenttivalmentaja-nimikkeellä. Eliaksen työnkuvaan kuuluvat pelaajakoulutuksiin osallistuminen eli taito- ja kykykoulut, koulun aamuvalmennus ja kesäleirit, sekä pelaajakehityksen suunnittelu ja toteutus valmennuspäällikkö Riku Remeksen kanssa monine osa-alueineen. Eliaksen työpanos kohdentuu tänä vuonna poikajoukkueille E10-D13. Elias toimii myös P03:n vastuuvalmentajana ja tulee olemaan mukana myös P04 ja P05 valmennuksen tukena, näistä tehtävistä joukkueet maksavat itse.

Elias on Kontun kasvatti, joka aikoinaan siirtyi Atlantiksen akatemian kautta Leicesterin akatemiaan, missä vietti neljä vuotta. Elias on suorittanut Englannissa UEFA B:n sekä täydentäviä valmentajakoulutuksia ja nyt loppusuoralla ovat kauppatieteiden opinnot. Eliaksen tulo seuraan on yksi askel seuran kilpailullisen tavoitteen nostoon liittyvässä työssä.

FC Kontu toivottaa Jukan ja Eliaksen tervetulleiksi FC Kontun työntekijöiden joukkoon! Meillä on hyvä, osaava porukka, mikä varmasti tulee näkymään entistäkin laadukkaampana toimintana jokaisella osa-alueella.