A-juniorit varmistivat nousun 1.-divariin

14.6.2015

Joukkueen yhteinen unelma noususta Kakkosesta 1.-divariin toteutui kevätkierroksen päätteeksi voitolla Kasiysistä.

Ensimmäiset askeleet kohti nousua otettiin jo viime syksynä, kun yhteistyöstä B-junnujen kanssa sovittiin valmentajien kesken. Lisäksi yhteiset treenit miesten Nelosessa pelaavan kakkosjoukkueen kanssa sekä miesten Nelosen pelit ovat tuoneet pelaajille lisää kovuutta ja kaksinkamppailuvoimaa, mikä näkyi kevään pelien tiukoissa väännöissä.
Joukkueen treeneissä ja peleissä on ollut hyvä meininki ja joukkuehenki on erittäin hyvä. Pelaajat ovat hienosti antaneet panoksensa joukkueen eteen peleissä peliminuuteista riippumatta. Pelaajalistan ulkopuolelle jääneet ovat olleet mukana peleissä ja kopissa antamassa omalta osaltaan panoksensa joukkueen sytyttämiseen. B-junnut ovat sulautuneet otteluissa joukkueeseen mahtavasti ja on ollut hienoa seurata läheltä sitä hyvää henkeä, mikä joukkueen sisällä vallitsee. Joukkueen motto ”Tehdään tosissaan, mutta ei totisena” on todellakin toteutunut.

Alkutahdit hyvälle kevätkierrokselle saatiin, kun paikallisderbyssä Viikinkejä vastaan Itä-Helsingin herruus jäi jälleen sinipaidoille. Derbyn jälkeiset onnistumiset ruokkivat menestysnälkää, ja vaikka muutaman kerran olimme tiukan paikan edessä, joukkue osoitti sitkeyttä kääntämällä ottelut lopulta voitoksi.
Aivan kauden kynnyksellä joukkue vahvistui parilla uudella pelaajalla, mikä toi lisää leveyttä pelaajamateriaaliin. Kevään ainoa notkahdus tuli Espoossa, kun heikon esityksen jälkeen koimme kevätkierroksen ainoan tappion. Samalla parin viime kierroksen peleille tuli isommat panokset. Joukkueen henkinen kantti kesti ja mallikkaiden esitysten jälkeen täydet pistepotit loppukierroksilla takasivat nousun 1.-divariin.

Valmennus haluaa kiittää pelaajia hyvästä asenteesta ja taistelusta. Joukkueen maalivahtiosasto on olematon, mutta onneksi B-junnuista saimme apua tähänkin. Siitäkin huolimatta, että myös B-junnujen pelit pelattiin pääosin samaisen maalivahdin varassa. Onneksi B-junnujen maalivahti Archie pysyi terveenä ja muutenkin kentällä, joten kauhuskenaariolta vältyttiin. Samaan hengenvetoon iso kiitos B-junnujoukkueen koutseille mahtavasta ja ennen kaikkea helposta yhteistyöstä. Pelaajia oli aina saatavilla ja pelaajat myös halusivat tulla A:n peleihin. Näin sen pitääkin sujua yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi yli ikäluokkarajojen!

Pienen tauon jälkeen joukkue aloittaa valmistautumisen syksyn haasteisiin. Toivottavasti maalivahtiosastolle löydämme täydennystä. Nyt on siis hyvälle maalivahdille tilaisuus päästä pelaamaan A-junioreiden 1.-divarissa! Luvassa on varmasti vauhdikkaita pelejä. A-junnut haluavat tarjota taistelevaa, aktiivista ja toivottavasti viihdyttävää peliä. A-junnut toivottavat kannattajat ympäri Itä-Helsingin tervetulleeksi Kontulan liikuntapuistoon seuraamaan, kannustamaan ja viihtymään sinipaitojen tuleviin divaripeleihin!

Tunnelmia kevään kotipeleistä kuvien muodossa voi katsoa joukkueen sivuilta!

A-juniorit – asennetta, taistelua, tahtoa, pelistä nauttien….joukkueena!