T05:lle hopeaa Aros Cupissa!

5.7.2015


Aros Cup pelattiin kesäkuun lopussa Västeråsissa Ruotsissa. Turnaukseen osallistuivat seurastamme myös P03 ja T01.

T05 osallistui tänä vuonna ensimmäistä kertaa isoon ulkomaan turnaukseen, Aros Cupiin. Tavoitteena oli lähteä pelailemaan ja nauttimaan jalkapallosta Västeråsin maisemiin. Apujoukkoja joukkueessa oli myös vierekkäisistä ikäluokista, tyttöjen syntymävuodet vaihtelivat 2005-2007 välillä.

Tytöt yllättivät sekä kannustusjoukot että valmennuksen pelaamalla puhtaan alkulohkon eikä maalivahdin taakse tehty yhtään maalia. Vasta semifinaaleissa toinen suomalaisjoukkue NJS onnistui maalinteossa tyttöjä vastaan, kuitenkin lukemin 2-1 tytöt selvittivät itsensä loppuotteluun.

Paikalla oli hieno tunnelma, tyttöjen pelejä saapui paikalle kannustamaan Kontun P03 kaksi peliryhmää. Katsomoiden kannustushuudot saivatkin tytöt taistelemaan yhä enemmän. Finaaliottelussa turnausväsymys kuitenkin vei voiton ja Vallentuna Damfotboll voitti lukemin 0-2.

Kotiin tuomisiksi saatiin kuitenkin hienot hopeamitallit, pokaali ja ikimuistoinen turnauskokemus. T05-joukkue kiittää kaikkia kannustajia sekä kotimaassa, että paikan päällä.

Loppuottelu löytyy netistä http://sportway.se/event/play/aros-cupen-2015/80#

T01 menestyi turnauksessa myös hyvin, tuoden kotiin hopeaa. P03/sininen sijoittui sarjassaan kahdeksan parhaan joukkoon.

Hieno juttu on myös joukkueiden keskinäinen toisten kannustaminen turnauksen aikana. Turnaustunnelmia löytyy FC Kontun tyttöjoukkueiden Facebook-sivulta https://www.facebook.com/groups/105055449599193/?fref=ts

FC Kontu onnittelee joukkueita hienoista suorituksista!