Häppölä, Zavros, Räsänen ja Ramstedt edustusjoukkueen kauden 2015 palkitut.

8.11.2015

Miesten edustusjoukkue palkitsi kaudella 2015 ansioituneita joukkueensa jäseniä lokakuun lopulla järjestetyn päätösristeilyn yhteydessä.

Kauden pelaaja (pelaajien valitsema): Joni Häppölä

Maalitykki: Joni Häppölä 27 maalia

GM palkinto: Kaitsu Ramstedt (100%)

Edellämainittujen palkintojen lisäksi valmentajien valitsemat kolme tunnustuspalkintoa kirjahyllyynsä saivat Joni Häppölä, Christos Zavros ja Jani Räsänen.

Palkitut muutamalla lauseella..

Joni Häppölä, uusi kaveri tulee Koho-kassi olalla maaliskuun lopussa treeneihin.. Kukaan ei varmaan silloin osannut aavistaa että kassissa oli pelikäsitystä, nopeutta, taitoa yms.. sekä ennen kaikkea 27 maalia!  Lätkäjätkä osoitti että fudiskin sujuu joten kuten..

Christos Zavros, CH vartioi Kontu-byyriä kauden kaikissa peleissä (22ot ja 1980min) hyvällä menestyksellä, mm. 8 nollapeliä!  Hyvällä asenteella varustettu veräjänvartija on osoittanut kasvamassa määrin lahjakkuutta saada kiinni liikkuvia esineitä.. Fanitkin arvostavat, Kristus mikä kausi!

Jani Räsänen, Toijalan lahja Kontun toppari-osastolle. Alakerran johtohahmo, ei kahta sanaa. Parasta kuitenkin että parasta emme ole vielä nähneet.. Janin täsmä-aseet ovat liigatason vasuri ja tangomarkkina-tason lauluääni!

Kaitsu Ramstedt, näkymätöntä ja mutta samalla erittäin arvokasta duunia joukkueen huollossa illasta toiseen. Aktiivisuusaste täydet sata! Pelaajat arvostaa, valmentajat arvostaa, loistavaa duunia Kaitsu! Hattua päästä..