FC Kontu jatkaa EasySport-toimintaa ja alue laajenee

29.12.2015FC Kontu, Helsingin kaupungin Liikuntavirasto ja Opetusvirasto järjestävät yhteistyössä ala-asteikäisten lasten EasySport-tunteja. Tunnit ovat pääsääntöisesti koulujen saleissa, mutta myös Pallomyllyssä.

FC Kontu järjestää Easysport –liikuntaa Mellunkylän alueen kouluissa sekä Pallomyllyssä. FC Kontun ohjaajat vetävät tunteja Mellunmäen, Laakavuoren, Kontulan, Vesalan, Nallin, Ruudin ja Itäkeskuksen ala-asteilla sekä Pallomyllyssä. Uutena kouluna kevätkaudella tulee mukaan Vartiokylän ala-aste. Pääsääntöisesti EasySport –ryhmät toimivat koulun tiloissa heti koulupäivän jälkeen.

EasySport-ryhmät ovat matalan kynnyksen liikuntaryhmiä, joihin jokainen lapsi on tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin on ja sellaisilla varusteilla kun hänellä on. Ennakkoilmoittautumisia maksuttomiin ryhmiin ei tarvita. EasySport-liikunnan tavoitteena on tukea lasten liikuntataitoja monipuolisesti. Pallomyllyn tunnit ovat puhtaasti futistunteja, mutta muuten tunneilla tuetaan monipuolisesti lasten motorisia perustaitoja.

EasySport-toiminta jatkuu jälleen tammikuussa. Tietoa löytyy mm. EasySport-sivuilta: http://easysport.fi/lajiesittelyt/easysport/ ja http://easysport.fi/lajiesittelyt/easysport-futis/