Kontun edustusjoukkueen kausi starttaa helatorstaina 5.5 klo 17.00

28.4.2016

Tässä yhteydessä lieneekin paikallaan käydä läpi Kakkosen B-lohkon joukkueet muutamalla sanalla..

Atlantis FC
Kaudella 2014 Kakkosen itälohkon voittaneen joukkueen nousu Ykköseen karahti vasta nousukarsintapeleihin joissa EIF oli parempi. Viime kaudella sporakuski Tenkasen jengi sijoittui etelälohkossa sijalle 7.

Viime kauden paras maalintekijä: Samuel Chidi 8 maalia.

BK-46
Seura josta väistämättä tulee mieleen ensiksi nimet Mikael Källman ja Jan
Rönnberg. Mutta kyllä Karjaalla fudistakin osataan pelata, siitä osoituksena kolmen viime kauden sijoitukset Kakkosessa, neljäs,  kolmas ja viides.

Viime kauden paras maalintekijä: Faton Seferi 8 maalia.

EsPa
Joukkue tekee paluun liiton sarjoihin kahden Kolmosessa vietetyn kauden jälkeen, viime kaudella joukkue teki tanakkaa jälkeä 3-divarin kakkoslohkossa häviten sarjassa vain yhden ottelun.

Viime kauden paras maalintekijä: Ilpo Lehtoranta 16 maalia.

FC Espoo
Espoolaisjoukkue on vaihtanut viime vuosina sarjatasoa sen verran useasti että lienee ihan paikallaan puhua "hissijengistä". Kaudesta 2011 lähtien Ykkönen, Kakkonen, Kolmonen, Kakkonen, Kolmonen ja tällä kaudella sitten Kakkonen.

Viime kauden paras maalintekijä: Antti Pokela 14 maalia.

FC Honka
Seura lähti kaudelle 2015 hakemaan uutta vauhtia puhtaalta pöydältä pari sarjatasoa totuttua alempaa. Joukkue dominoi Kakkosen etelälohkoa mennen tullen, mutta niin vain kävi että nousukarsinnoissa KPV oli Honkaa parempi.

Viime kauden paras maalintekijä: Antonio Inutile 8 maalia.

FC Kiffen
Mustat hurmurit nousi viime kaudeksi takaisin Kakkoseen ja pelasivatkin nousijajoukkueeksi kelpo kauden, tuloksena itälohkon kuudes sija.
Atik, Relli ja Dalla sekä Suvarin pitkät sivarit..

Viime kauden paras maalintekijä: Samuli Komulainen 5 maalia.

FC Viikingit
Äärimmäisen tuskaisen kauden 2014 jälkeen ykkösestä pudonnut paikallisvastustaja oikaisi kurssiaan hienosti viime kaudella Kalle  Sorjan johdolla. Itälohkon kolmas sija antaa hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen.

Viime kauden paras maalintekijä: Joel Paatelainen 12 maalia.

FC Åland
Viime kauden päätteeksi Kakkoseen nousseella FC Ålandilla on farmisopimus
liigaseura MIFK:n kanssa ja kauden mittaan vasta nähdään kuinka paljon
kyseinen yhteistyö tulee vahvistamaan nousijajoukkuetta.

Viime kauden paras maalintekijä: Rezgar Amani 37 maalia

Klubi 04
Nollanelonen voitti viime kaudella Kakkosen itälohkon, mutta nousukarsinnassa GrIFK löi tylysti luun kurkkuun junnuille. Joukkueen kokoonpanossa vilisee tuttuun tyyliin superjunnuja joiden pelaajapolulla Kakkonen on vain välietappi..

Viime kauden paras maalintekijä: Ilmari Ylönen 8 maalia

SalPa
Länsilohkon kolmonen viime kaudelta. SalPa on vakiinnuttanut asemansa vakaana Kakkosen jenginä, sillä tuleva sarjakausi on seuralle jo viidestoista peräkkäinen kyseisellä sarjatasolla!

Viime kauden paras maalintekijä: Albijon Muzaci 7 maalia


TPV
Etelälohkon nelonen viime kaudelta. Tampereen kakkosjengi on sijoittunut viime kausina tasaisesti Kakkosen lohkoissaan kärkipäähän ja tuskin tuleva kausikaan tulee tekemään tähän poikkeusta. Miikka Juntunen, Jarkko Wiss, Dionisio.. Nimiä TPV:n mestaruusjoukkueesta vuodelta 1994.

Viime kauden paras maalintekijä: Mohamed Koroma 7 maalia