Kontu vierailee sunnuntaina Ahvenanmaalla

4.6.2016

Kakkosen B-lohkon häntäpään joukkueiden välisessä kamppailussa kohtaavat sunnuntaina Maarianhaminassa FC Åland ja FC Kontu.

Molemmat joukkueet pelasivat vielä viime kaudella 3-divaria ja ennakko-odotusten mukaisesti sarjanousijoiden tie ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä alkukaudella.

Kotijoukkue FC Åland keikkuu tällä hetkellä putoamisviivan paremmalla puolella sijalla yhdeksän. Vastaavasti vierasjoukkue FC Kontu majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä eli sijalla yksitoista. FC Åland on saalistanut kuudesta pelistään viisi pistettä, FC Kontu on onnistunut puolestaan raapimaan kasaan neljä pistettä viidestä pelistä. Kotijoukkueen kokoonpano on farmisopimuksen (MIFK) myötä pienoinen arvoitus, mutta totutusti arvoituksellinen on myöskin vierasjoukkueen rosteri.. Joku viisaampi voisi todeta että kyseessä on "kuuden pisteen ottelu", mutta eipäs vaan ole.. Kolme sarjapistettä on palkintona pelin voittajalle ja Kontun tavoitteena on tietenkin että "tuliaispussista" löytyy sipsien ja saaristolaisleipien seasta myöskin muutama sarjapinna.

Ottelu on myöskin Vakio ykkösen kohde 8, eli ei muuta kuin raakaa kakkosta lapulle! Pitkävedossa (kohde 6766) kertoimet 1,6 - 3,9 - 4,2