Kontu kohtaa kotonaan SalPan

18.6.2016

Kakkosen B-lohkon kahdeksannella pelikierroksella kohtaavat toisensa Kontu ja SalPa.

Ottelu pelataan sunnuntaina Rinttarin varsin hyväkuntoisella nurmikentällä alkaen klo 18.30.

Kotijoukkue Kontu hävisi edellisen ottelunsa ryhdikkäästä peliesityksestään huolimatta BK-46:lle lukemin 2-3. Karvas maku taisi jäädä myös SalPalle kotitasurista FC Ålandia vastaan, kun 2-0-johto suli tasapeliksi ottelun viimeisellä vartilla.

Kontu lähtee jo tutuksi tulleesta asetelmasta otteluun eli heittelemään kapuloita vastustajan rattaisiin ja nähtäväksi jääkin pysähtyykö vierasjengin vankkurit vai vyöryvätkö ne sittenkin kotijoukkueen ylitse.. Kumpikaan joukkue ei ole varsinaisesti maaleilla sarjassa juhlinut, Kontu on tehnyt kuusi ja SalPa seitsemän byyriä kauden peleissään. Kotijoukkueen paras maalintekijä on ollut Joni Häppölä kahdella rysällä ja samaan määrään on yltänyt vierailijoista Joonas Manzo.

Huomenna siis kaikki Kontu-henkiset hemmot ja toki muutkin alasarja-fudiksen ystävät tervetuloa Rinttarin lehtereille seuraamaan kuinka kotijoukkueen käy..

Ottelu on myös pitkävedon kohde 3695, joten ei muuta kuin kiskan kautta peliin ja hyväkertoimista ykköstä (3,1) lapulle.. ja tottahan toki ollaan myös vakioveikkaajien riesana (kohde 11).