Uusi valmennuspäällikkö valittu

28.12.2016


FC Kontun uudeksi valmennuspäälliköksi on valittu Niklas Pippingsköld. Niklas aloittaa työnsä seurassa 9.1.2017.

Espoosta lähtöisin oleva, 35-vuotias Pippingsköld aloitti valmennusuransa pelaamisen ohella jo A-juniori-ikäisenä toimien FC Hongassa juniorivalmentajana vuosina 2000-2005. Sen jälkeen hän on toiminut Haukiputaan Pallossa juniorivalmennuksen lisäksi miesten edustusjoukkueen valmentajana. Valmentamisen ohella hän on työskennellyt Palloliiton Pohjois-Suomen piirin palveluksessa kilpailusihteerinä, sekä Oulun kaupungin liikuntapalveluissa liikuntakoordinaattorina. Viimeiset kaksi vuotta Pippingsköld on toiminut valmennuspäällikkönä Hyvinkään Palloseurassa.

Pippingsköld on suorittanut UEFA A-valmentajatutkinnon vuonna 2016. Tämän lisäksi Pippingsköldillä on liikunnan ammattitutkinto sekä valmentajan erikoisammattitutkinto. Nuorten valmentajakoulun (NuVK) hän suoritti vuonna 2014.

- Otan uuden tehtäväni todella innostuneena vastaan. Nyt on taas ihan uudet, mielenkiintoiset haasteet edessä ja odotan innolla uusien työkavereiden kanssa työskentelyä. FC Kontu on iso ja perinteinen seura, jossa pääsen tekemään töitä paitsi uusien työkavereiden, myös ammattitaitoisen johtokunnan kanssa. Uskon Kontun hyvän ja pitkäjänteisen juniorityön jatkuvuuteen ja teen omalta osaltani kaikkeni, että seurassa kehittyisi jatkossakin uusia pelaajia omalle huipulleen, oman edustusjoukkueen käyttöön ja toivottavasti myös siitä eteenpäin, Pippingsköld kertoo. 

Valmennuspäällikkönä Niklas vastaa seuran toimintalinjan eli Kontupolun kehittämisestä ja toteuttamisesta. Niklaksen vastuulla on juniorijoukkueiden valmennuksen kehittäminen ja organisointi sekä joukkueiden valmentajien ja seuran ikäluokkavastaavien työn tukeminen. Oleellinen osa valmennuspäällikön työtä ovat myös pelaajakehitykselliset tehtävät, valmentajien rekrytointi ja kouluttaminen, kilpailutoiminnan hallinnolliset tehtävät sekä yhteistyö sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

FC Kontu toivottaa Niklaksen tervetulleeksi joukkoon. Niklaksen tavoitat 9.1.2017 alkaen sähköpostitse: 
niklas.pippingskold@fckontu.fi  tai valmennuspaallikko@fckontu.fi.
Puhelinnumero tulee löytymään Niklaksen aloitettua nettisivuilta: http://www.fckontu.fi/yhteystiedot/