Kontun kaksijakoiset peliesitykset saivat jatkoa

15.3.2017

Kontu kohtasi sunnuntaina kevätkauden neljännessä treenipelissään Bolliksella FC POHU:n. 

POHU- Kontu 3-1 (0-1)

Kauden aikaisempia harjoitusotteluita on leimannut Kontun kohdalla melkoinen vuoristoratamaisuus ja samoilla linjoilla jatkettiin myös sunnuntain pelissä.

Nimittäin ensimmäisen puoliajan suht tasapainoisen peliesityksen jälkeen Kontun pakka hajosi toisella jaksolla pahemman kerran ja ottelun hallinta valui pikkuhiljaa vastustajalle. Pohu-kärki Richard Tiberi iski jakson puolivälin paikkeilla vajaaseen kymppiin hatullisen ja näiden maalien siivittämänä Pohu kruisaili voittoon lukemin 3-1.

Kontulle tappio oli kolmas peräkkäinen ja vaikka kuinka treenipeleistä puhutaankin, niin olisihan se mukava välillä voittaakkin otteluita.

Seuraavissa peleissä vastus vain kovenee, kun 26.03 astelee vastaan Kiffen ja siitä viikko myöhemmin 02.04 FC Viikingit. 

Kontu kokoonpano: Jussi Koistinen- Jan Ramstedt, Markus Venäläinen, Jere Palomäki, Sami Ojala (55.Rasmus Ruismäki)- Clinton, Roope Rahikka, Markus Tukiainen (65. Riku Hellanto)- Topias Lampinen, Niko Valtonen (50. Jyri Mäkeläinen), Hussein Al-Saedi (55. Einari Moren).

Maalit: 3.min 1-0 Topias Lampinen (Jan Ramstedt), 62 min 1-1 Richard Tiberi, 64 min 2-1 Tiberi ja 69 min 3-1 Tiberi.   Peliaika 40+45min.