Kontun syyskierros starttaa perjantaina Laajasalossa

27.7.2017

Kontun edustusjoukkue kohtaa perjantaina LPS:n Laajasalon tekonurmella, peli piipataan käyntiin klo 20.00.

Kontun kevätkierros sujui suht odotusten mukaisesti. Yksitoista peliä tuotti 23 sarjapistettä, joka oikeuttaa lohkossa kolmanteen sijaan.

Isäntäjoukkue LPS:n kevätkierros sujui vieläkin paremmin, joukkue keräsi peräti 28 pistettä ja se onkin vain pisteen päässä sarjakärki NJS:n takana.
Syyskierros starttaa siis todellisella herkkupalalla, kun sarjakakkonen sekä sarjakolmonen hamuavat lisäpisteitä toistensa kustannuksella. Kevätkierroksella Kontu taipui "Älpsille" maalein 1-2 ja tottahan toki kalavelkojen maksu mielessään Kontu perjantain peliin lähtee..

Ottelussa nähdään myös kolme "kymmenen uunin" äijää. Kotijoukkueesta Riku- Petteri Huhanantti ja Topi Rihtniemi sekä Kontun riveissä Joni Häppölä nimittäin vinguttivat maaliverkkoja kukin kymmenen kertaa kevätkierroksen aikana.

Ja vaikka fanidösä ei kannattajiemme vaatimuksista huolimatta starttaakaan Tanhuantien soittoruokalan edustalta sattuneesta syystä, niin olisihan se mukavaa jos joku Kontu-henkinenkin kaikesta huolimatta bongattaisiin perjantaina kentän reunalta.

Laajasalo TN, klo 20.00 LPS- Kontu