Kauden viimeisessä kotiottelussa vastassa HyPS

28.9.2017

Kontu kohtaa perjantaina Rinttarin tekonurmella Hyvinkään Palloseuran. Samalla tämä Kolmosen kolmoslohkon ylemmän keskikastin kamppailu on Kontun kauden viimeinen kotipeli.

Kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä kotijoukkue on sarjataulukossa sijalla kolme ja vastaavasti vierasjoukkue HyPS löytyy sijalta kuusi.

Kevätkierroksen ottelussa Hyvinkäällä HyPS onnistui puuduttamaan Kontun hyökkäyspelaamisen lähes täydellisesti ja karkasikin Tomi Kohosen sekä Saku Matilaisen maaleilla jo 2-0 kotijohtoon. Viimeisen parikymppisen maalit nostivat kuitenkin Kontun ensiksi rinnalle ja lisäajalla vieläpä ohitse.

Kontun maalit 3-2- vierasvoitossa tekivät tuolloin Joni Häppölä, Sakari Rantala ja Markus Tukiainen.
Vierasjoukkueen maalitykit ovat kaudella olleet Xhevdet Zegiri yhdeksällä osumallaan ja viidesti maalannut Omid Musawi. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja on ollut Joni Häppölä 24 maalillaan, mutta aivan "Häpin" kantapäillä tilastoissa hiipii kaksi Markusta, eli Tukiainen ja Venäläinen neljällä osumallaan.

Tervetuloa siis perjantaina kauden viimeisen kerran kuikuilemaan kotijoukkueen otteita itseäsi paremmassa seurassa Rinttarin tekoheinän ääreen ja samalla syömään, tottakai, syksyn viimeiset kisamakkarat!

Perjantaina klo 19.15 Kontu - HyPS