Muutos, mahdollisuus ja tulevaisuus!

22.2.2018


Nyt sinulla on mahdollisuus tukea seuran työtä olosuhteiden parantamiseksi ja pelaajien harrastuskustannusten kohtuullistamiseksi lahjoittamalla kontuneliöitä virtuaalikentältä. Kaikki mukaan talkoisiin!

MUUTOS, MAHDOLLISUUS ja TULEVAISUUS

Tämän päivän yhdeksi suureksi haasteeksi ja kehityksen esteeksi jalkapalloseuroissa on tullut hyvien harjoitusolosuhteiden niukkuus ja puute. FC Kontu haluaa ja pystyy vastaamaan tähänkin haasteeseen.

MUUTOS

FC Kontu on muutanut Kurkimäen hiekkakentän vihreäksi Kontu Areenaksi syksyn 2017 aikana. Kenttä kooltaan 100 x 60 m metriä, on päällystetty Saltex:in huippuluokan POLAR6008 MTRX tekonurmella. Kenttä varustetaan tarvittavin maalein ja kenttämerkinnöin siten, että siellä pystytään pelaamaan ison kentän, puolikkaan kentän ja nappulakentän pelejä. Viikonloppuisin siellä voidaan järjestää myös turnauksia. Kentän rakentaminen maksaa noin 250 000 euroa.

MAHDOLLISUUS ja TULEVAISUUS

Jo 20 euron lahjoituksella parannat seuramme harjoitus- ja peliolosuhteita sekä autat pitämään pelaajien harrastuskustannukset kohtuullisina.

Valitse virtuaalikentältä haluamasi hiekkaneliöt ja muuta ne vihreiksi. Yhdistelemällä erialueiden neliöitä voit muodostaa itsellesi sopivan lahjoituksen.

Lahjoittajana sinulla on mahdollisuus jättää nimesi tai tervehdyksesi valittuihin virtuaalikentän neliöhin.

Kaikki mukaan talkoisiin!

https://leikki.taikakoodi.fi/kontu-web