Lauantaina kauden viimeinen, vastassa Ponnistajat

5.10.2018


Kontun edustusjoukkueen kauden viimeinen ottelu pelataan lauantaina Rinttarin tekonurmella alkaen klo 16:15. Kontun vieraaksi saapuu tuolloin Malmin Ponnistajat.

Tässä Kolmosen kakkoslohkon päätöskierroksen ottelussa ei ole panoksena enään muuta kuin päättää kausi voitokkaasti, sillä sarjasijoitukset eivät kummallakaan joukkueella tule enään muuttumaan. 

Molemmat joukkueet tulevat löytymään lopullisen sarjataulukon puolivälistä, eli kuudentena Ponnistajat ja pykälää alempaa Kontu.

Kontun kauden kotiottelut ovat sujuneet suurimmaksi osaksi turhankin mollivoittoisesti, kymmenestä himamatsista on onnistuttu voittamaan vain kolme ja maalierokin on pakkasella näistä peleistä kahdeksan maalin verran (15-23).

Nähtäväksi jääkin onko viimeisenkin kotipelin parasta antia tuttuun tyyliin Kontu-buffetin lihapiirakat ja muut herkut vai yllättääkö kotijengi sittenkin uskollisen kotiyleisönsä. 

Kotijoukkue on hakenut fiilistä kauden viimeiseen näytökseen hieman poikkeavalla ohjelmalla. Sunnuntaina käytiin koko joukkueen voimin syysretkellä Espoossa ja torstaina pelattiin perinteinen "tunnusta väriä" ottelu Seniorit vs Juniorit, ottelusta kertyneet tuotot tullaan käyttämään kokonaisuudessaan Senioreiden hyvinvointiin ilman muuta..

Tervetuloa siis lauantaina tekonurmen reunamille kurkkimaan mikä on kotijoukkueen päivän kunto. Olisiko nyt neljännen kotivoiton paikka vai onko lopputulemana tylsääkin tylsempi tasapeli ja ainahan on mahdollista että Ponnistajat vie mennessään koko potin, vai onko?

No, käy ottelussa miten käy, niin jatkoille mennään 1-vuotissynttäreitään viettävään Bar Taikurin Hattuun. On livebändii, karaokee, syötävää ja juotavaa sekä takuulla itseäsi parempaa seuraa! 

Menossa mukana myös aina yhtä lupsakka Kotimörkömme..