Miesten harjoituskausi täydessä vauhdissa

3.12.2018


FC Kontun miesten joukkue on harjoitellut kahdesti viikossa marraskuun alusta lähtien. Seuran omalla Kurkimäen kentällä pidetyissä harjoituksissa on ollut noin kolmekymmentä pelaajaa.

Harjoitusten laadusta ovat vastanneet päävalmentaja Timo Kettunen ja mukana valmennuksessa olevat Antti Muurinen ja Niklas Pippingsköldin tilalle tullut Patrik Borg.

Kaikkiaan näytillä on käynyt nyt melkein 60 pelaajaa. Ryhmässä on niin A-junioreita kuin kokeneita korkeammilla sarjatasoilla pelanneita kavereita. Kiinnostus joukkuetta kohtaan on ollut suurta ja se on tietysti iloinen asia.

Joukkueelle on sovittu jo harjoituspelejä ja ensimmäiset pelataan joulukuussa Kolmosen ryhmiä vastaan. Vuoden 2019 alusta vastustajat kovenevat, kun ryhmä mittaa tasoaan Kakkosessa pelaavien joukkueiden kanssa. 

FC Kontu on jo tehnyt sopimuksia vanhojen runkopelaajien ja uusien vahvistusten kanssa ja nimilistaa kasvatetaan lähes päivittäin hyvillä pelimiehillä. Sopimuspelaajien nimet tulevat lähiaikoina joukkueen omalle sivulle.

Tekeminen joukkueessa on ollut erittäin hyvää ja siitä iso kiitos joukkueen taustoille ja pelaajille.

 

Kaikkiin kysymyksiin vastaa: JG / gp.jari@kolumbus.fi

 

Edustus toivottaa kaikille mukavaa Joulua ja mahtavaa Uutta Vuotta 2019!