Harri "Haba" Ahola B-poikien vastuuvalmentaja kaudella 2019-2020!

22.10.2019

Harri "Haba" Ahola on B-poikien vastuuvalmentaja kaudella 2019-2020! Hän jatkaa valmentamiensa ikäluokkien P05-03 kanssa C-pojista B-poikiin.

Harri Ahola, 37-vuotias aloitti valmentamaan jo mennessään yhdeksännelle luokalle. Hänellä on kertynyt valmennuskokemusta yli 20vuotta. Valmennuskoulutukseltaan hän on UEFA B lisenssin omaava ja hänen  tavoitteena on päästä UEFA A kurssille mahdollisimman pian.

"Olen valmentanut SUMUssa, PuiUssa ja nyt KONTUssa. Seitsemän vuoden aikuisten valmentamisen jälkeen palasin juniorivalmennukseen tullessani Kontuun kolmisen vuotta sitten" - Haba kertoo

Valmennustyyliltään Haba on intohimoinen, innostava, kannustava ja vaativa. Hän haluaa panostaa monipuoliseen kehittymiseen niin fyysisesti, teknisesti, taktisesti kuin henkisestikin.

"Kaudella 2020 tavoitteemme on saada pidettyä mielekästä toimintaa jokaisella tasolla. Luotamme aktiiviseen pelitapaan niin hyökätessä että puolustettaessa.
Prässäämme korkealta ja pallonhallintamme on tehokasta eteenpäin pyrkivää.
Peleissä pyrimme pärjäämään jokaisella tasolla. Voittamisen vaikutuksesta motivaatioon ja mielekkyyteen puhutaan liian vähän. On tärkeää että onnistumisia tulee peleissä tarpeeksi. Näin treeniarkiki  pysyy mielekkäämpänä". - Haba tuumailee kertoessaan pelitavastaan ja joukkueen tavoitteista

Valmennettavia B-pojissa on tällä hetkellä yli 70.  Joukkue on pysynyt hyvin kasassa muiden lähi seurojen joukkueiden hajotessa. Mielekästä toimintaa pyritään jatkamaan myös ensi kaudella.

"Habaan on ollut miellyttävä tutustua ja hänen kehittymisen halu näkyy jo pitkälle. Hän onkin kehittynyt varsinkin valmennustiimin johtamisessa ja taktisessa valmentamissa paljon, ja jatkaa varmasti kehittymistään huippuvalmentajaksi!" - kertoo seuran valmennuspäällikkö Topi Leinonen