T2004 Aluejoukkueleirille valittu kolme East United YJ joukkueen pelaajaa

6.3.2020

Vasemmalta Essi, Inka ja Katrin
Vasemmalta Essi, Inka ja Katrin

T2004 Aluejoukkueleirille valittu kolme East United YJ joukkueen pelaajaa! Leiri järjestetään 16.-17.3.2020

Leirille valittiin TB East United YJ joukkueen pelaajista Katrin Kirpu, Essi Turpeinen ja Inka Torkkeli. Etelän aluevalmentajat Akan OkomohMari SavolainenArttu Heinonen ja Omar Adlani ovat valinneet pelaajat Palloliitolta. Alueleiritoiminta on ensiaskeleita Maajoukkuetoimintaan.

TB East United YJ joukkue koostuu n. 35 innokkaasta vuonna 2004 syntyneestä tytöstä. Heillä on juuret kolmessa eri seurassa: FC Kontussa, Viikingeissä ja Laajasalon palloseurassa. Joukkueessamme jokaisella on mahdollisuus olla mukana niin harraste/haaste- kuin kilpatoiminnassa. Tärkeintä on, että meillä on hauskaa ja jokainen voi edetä omalla futispolullaan haluamaansa vauhtia.

- Valinta aluejoukkueleirille on erinomainen osoitus siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan mahdollisimman hyvää toimintaa näille pelaajille. East United TB YJ on kehittynyt ikäluokkana erinomaisesti ja varsinkin uuden vastuuvalmentaja Maria Virolaisen johdolla uskon, että joukkue tulee ottamaa isoja askeleita ja varsinkin tavoitteellisimmat pelaajat ottavat askeleita kohti omaa huippuaan ja lähemmäs urheilijan elämää. - kertoo FC Kontu Valmennuspäällikkö Topi Leinonen

FC Kontu onnittelee pelaajia valinnastaan ja toivottaa tsemppiä tulevalle leirille!

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/t2004-etelan-aluejoukkueleiri-16-1732020