FC Kontulle menestystä viikonloppuna! mm. A-pojat saavuttivat ASM karsinta paikan ensi kaudeksi!

1.9.2020

FC Kontun A-pojat saavuttivat ensi kaudeksi paikan ASM karsintapaikan voittamalla MPS:n 1-2 vieraissa. P2010 ja P2009 ikäluokat voittivat turnauksen omassa ikäluokassaan ja T2010 saavutti hopeaa!

FC Kontun A-pojat saavuttivat ensimmäisellä kaudellaan ykkösessä saman tien ASM karsintapaikan ensi kaudeksi. Joukkue voitti MPS:n 1-2 vieraissa. Valmentaja Juha Moilasen mukaan nyt kauden tavoite on saavutettu ja joukkueen pelaajat ovat tehneet erinomaista työtä. Seura onnittelee joukkueen pelaajia ja taustoja huikeasta saavutuksesta!

T10-11 joukkueen sinisten peliryhmä kutsuttiin lyhyellä varoitusajalla Viikkareiden järjestämään Futisfestivaalit-turnaukseen täydentämään tason 1 lohkoa. Tihkusateisena sunnuntaina 30.8 pelattiin Vuosaaren Kartanon kentällä kolme tiukkaa ja tasaista peliä, joista tytöt nappasivat lopulta kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Tällä kertaa tämä riitti hopeamitaleihin, mikä oli tytöille suurta juhlaa Hesa Cupin pronssin ja Kipinäturnauksen neljännen sijan jälkeen. Näissä peleissä vastustajat eivät onnistuneet tekemään yhtään maalia meidän verkkoon, joten parannettavaa jäi erityisesti maalinteossa, mikä onkin meillä ollut välillä niin kovin vaikeaa.

Viikonloppu oli menestyksekäs joukkueidemme osalta. P10 sininen lähti OP-Uusimaa Lohja Cupiin kahdella ryhmällä, toinen kilpasarjaan ja toinen haastesarjaan. Sininen ryhmä hoiti alkulohkon puhtaalla pelillä, kaataen matkalla EsPa:n, NuPS:n ja EIF:in. Finaalissa vastaan asettui APU, josta taisteltiin tiukka 2-1 voitto ja näin saatiin kultamitalit kaulaan ja pokaali mukaan. Haastetasolle osallistunut valkoinen ryhmä voitti yhtä peliä lukuunottamatta muut alkulohkon pelinsä ja näin ollen päätyi pelaamaan sijoituksista 5-8. Ensimmäisessä sijoitusottelussaa KJS kaatui lukemin 2-0 ja toisessa Ponnistus lukemin 2-1, lopullisen sijoituksen ollessa 5.
”Kokonaisuutena erittäin onnistunut turnaus. Tiukkoja pelejä, jotka pystyttiin kääntämään kerta toisensa jälkeen voitoksi vahvalla joukkuepelillä. Kovalla taistelulla lopulta koko turnauksen voitto siniselle ja vahva esitys myös valkoisilta. Valkoisten mukana oli muutama P11-ikäinen kokeilemessa isompien vauhtia, joten siitäkin näkökulmasta vahva suoritus. Nuoremmat pärjäsivät erittäin mallikkaasti mukana” – Joukkueen vastuuvalmentaja Niklas Mutru

P09 lähti LPS:n järjestämään EloCupin harrastesarjaan yhdellä ryhmällä, selviytyen lauantain urakasta alkulohkon voittajana. Sunnuntaina edessä oli välierä, vastassa turnausisäntä LPS. Tiukan väännön jälkeen päästiin lopulta finaaliin 1-0 voitolla. Finaalissa vastaan asettui RiPS ja siitä muodostuikin varsinainen trilleri. Varsinainen peliaika päättyi 0-0 ja edessä oli rangaistuspotkukilpailu. Ensimmäiset kaksi laukojaa onnistuivat molemmilta, mutta kolmannen laukauksen maalivahtimme sai torjuttua. Viimeisen laukojamme onnistuessa oli voitto lopulta meidän 3-2 tuloksella.
”Todella upea turnaus ja henkisellä puolella iso saavutus pojille. Kauden aikana on tehty paljon töitä ja nyt saatiin siitä työstä palkinto” – Joukkueen vastuuvalmentaja Niklas Mutru