Aloittavan ikäluokan PT2014 fiiliksia ensimmäisistä peleistä!

8.9.2020


Kontun vasta muutama viikko sitten perustetun P14 joukkueen pelaajille tarjoutui hieno mahdollisuus osallistua elämänsä ensimmäiseen turnaukseen, kun edellisenä päivänä haalittiin muutama pieni peluri täyttämään vanhemman ikäluokan turnauspaikka 2020 East Cupiin.

Aamun sateesta huolimatta kentällä nähtiin kymmenen iloista ja silmät peli-iloa säihkyen yhdessä puolustavaa sekä yhdessä hyökkäävää pelaajaa. Kaveria kannustettiin vaihtopenkillä ja päätä pidempiä vastustajia vastaan tehtyjä maaleja juhlittiin koko joukkueen voimin kuin Huuhkajien kisapaikkaa aikanaan. Vaikka voittoja ei vielä peleistä tullutkaan, niin onnistumisen iloa pelaajille tuottivat hienot harhautukset, maalivahtien torjunnat, pallonriistot, kaverille annetut syötöt sekä yhdessä tehdyt maalit. Joukkuehenkeä löytyi näiltä yleisönkin sytyttäneiltä pelaajan aluilta vaikka muille jakaa ja ylpeinä itsestään saivatkin neljän pelin jälkeen lähteä kotiin ansaitut mitallit kaulassa!

"PT14 ikäluokka koostuu pelaajista joista osa on jo jalkapallon ”konkareita”, kun ovat treenanneet pallonkesytystä perhefutiksesta asti, ja osa on vasta kuningaslajin saloihin ensikosketuksensa ottaneita vasta-alkajia.

On palkitsevaa katsoa kuinka päivästä toiseen oppi tarttuu pieniin pelureihin ja samalla porukka tulee tutuksi niin toisilleen kuin ohjaajillekin.

Joillekin into löytyy siitä kun kentällä on kaksi maalia ja toinen joukkue, siinä missä toisille hupi on pallotemppujen oppimisessa ja kolmansille reipasvauhtisesta hippaleikistä kavereiden kanssa.

Kaikki mahtuvat porukkaan ja vanhempienkin kesken on havaittavissa iloista yhteishenkiä ja innostusta uuden harrastuksen parissa.

Tästä on hyvä jatkaa" - kertoo vastuuvalmentaja Julius Karlsson