Ohjeita osallistujille

 

Jakomäen halli sijaitsee osoitteessa Huokotie 5. Hallin parkkitilat ovat rajalliset, joten toivomme että huomioitte tämän autoja parkkeeratessa. Laitetaan siis autot siistiin riviin ja välit pieniksi. Mikäli hallin parikkipaikka on täynnä, löytyy lisää parkkitilaa koulun pihalta osoitteessa Huokotie 3. 

 

Ohjeita katsojille

Jätetään pelikenttien välissä oleva tila pelaajien ja valmentajien käyttöön. Katsojien tulisi katsoa pelit kentän toiselta laidalta. 

Buffet sijaitsee sisääntulo oven päädyssä. Varatkaa käteistä buffetin antimien ostoon.

Pyritään luomaan Itäliigan peleihin hyvää fiilistä. Tässä avainasiassa ovat aikuiset, joten olkaa te kannustavia. Antakaa valmentajien kuitenkin hoitaa oma työnsä itse.

 

Ohjeita joukkueille

Jakomäen hallissa on pienet lämmittely alueet. Jos mahdollista niin voitte lämmitellä myös ulkona. Lämmittelyille löytyy tilaa kenttien välistä sekä oven puoleisesta päädystä verkon takaa. 

 

Kenttä alueelle ei saa mennä ulkokengillä, joten vaihtakaa nappikset jalkaan heti sisään tullessa. Aikuiset, huomioikaa myös itse tämä sääntö. Ulkokengillä ei tulla kentän sisäpuolelle. 

 

Pelinohjaajat

Pyrimme tapahtumien aikana kouluttamaan ja kehittämään myös pelinohjaajiamme. Annetaan heille rauha tehdä työnsä. Palautetta pelinohjaajien toiminnasta voi laittaa Itäliigan vastaavalle osoitteeseen: topi.leinonen@fckontu.fi