FC Kontu/VePa

FC Kontu/VePa

 

Pelaajat koostuvat eri ikäisistä kavereista, joilla kaikilla sykkii rinnassa sininen Kontu-sydän. Tulemme taistelemaan joka matsissa tosissamme, pelaamme kovaa mutta reilusti. Ajatuksella: Voitetaan tai hävitään, niin ollaan hyviä ihmisiä.

 

Kaudella 2020 pelaamme vitos-divarissa, lohkossa 7.

Joukkueet seiska lohkossa ovat:

FC Viikingit/Mordor - SUMU/sob - FC Kontu/VePa - Valtti/R.O.U. - FC Keke/Otsot - FC Hieho - PPS - MPS/Atletico Akatemia - I-HK - FC Vantaa.

 

Kausi 2019 meni meiltä melko hyvin, voitimme lohkomme ja nousimme vitosdivariin. Taukoa emme paljon ehtineet pitää, ehkä viikko ja sitten taas mentiin. Treenasimme 2019 lopun omalla Kurkimäen Kontu kentällä ainakin kaksi kertaa viikossa. Mikäli asiamme kiinnostaa, ja haluat tulle näytille niin senhän voi aina tehdä. Katso joukkueen sivut ja sieltä tapahtumat. Kontu VePa toimii myös Edustuksen kakkosjenginä joten jos jalka liikkuu niin koskaan ei tiedä mistä itsensä löytää. Kontu VePa:lla on myös oma kakkosjenginsä joka pelaa ensi kaudella kutosdivaria - että näillä asetelmilla..... Mikäli sinulla on asiasta kysyttävää niin soittele ja jutellaan lisää.

Terv. JG / 050 - 52 42 000

 

 

Joukkueenjohtaja ja talous:

> Miska Salmi > 040 - 569 6119

Valmennus:

> Jari "JG" Grönberg > 050 - 52 42 000

                                   gp.jari@kolumbus.fi

Pelaajasopimukset, tiedoitus, markkinointi.

> Miska & JG