Miehet

Fysiokontu
Bar Taikuri
Rita-keittiöt
Viking Line
Reusch
Tikkurila
Potkua myyntiin
Terveystalo

Kauden 2019 kapteenisto Bäli, Häpi, CH, Make & Wapo ja koko joukkue toivottaa kaikki kaukaa ja läheltä kannustamaan FC Kontua. Matkalle jolta ei vauhtia, taitoa ja yritystä puutu. Katsomossa ja kentällä on hyvä meininki, ja matseissamme oleva kahvio lihapiirakoineen on maailman paras. Jos olet valmis - niin valmiina olemme mekin !

 

FC Kontu miehet

Katso tapahtumat treenit/pelit osiosta, pelatuilla treenimatseilla oma mestansa.

Kontu lähtee kauteen 2020 uuden valmennustrion voimin, vastuuvalmentajana toimii Miikka Tukiainen apunaan Pöde Ruismäki. Mukana muitakin tarvittaessa. Uusi kausi ja uudet kujeet sekä paremmat bileet. Pidetään tavoite korkealla !

Valmennus: Miikka Tukiainen   > 040 - 531 9356

                  Pöde Ruismäki       > 045 - 131 0441

Jos kysyttävää kaudesta 2020, niin ota yhteys sivulla olevan kaavakkeen kautta.

Tehdään tässä hyvä ja kaikkia kiinnostava kausi, jos haluat tukea Kontu / Edustusta tällä mieleenpainuvalla kaudella rahallisesti niin siitä olemme enemmän kuin onnellisia. Kaikki saadut tukirahat menevät joukkueen kassaan.

FC Kontu / Miehet: FI38 5790 4320 0215 09 - laita joku viesti mukaan, ne luetaan joukkueen päätösristeilyllä. Arvaa sijoituksemme, arvele maalintekijöitä, montako nollapeliä yms....... Ties vaikka saisit jonkun arvotun pienen palkinnon ????

Kolmosdivarin lohko B - joukkueet kaudella 2020:

CLE - FC FINNKURD - FC Kontu - HerTo - LPS - MPS/Atletico - Ponnistajat - PuiU - SAPA/3 - Toukolan Teräs - Töölön Taisto - FC Valtti.

KAUSI 2020.

Katse on tietysti käännetty jo myös kauteen 2020. Meille on tullut yhteydenottoja - joista olemme tyytyväisiä. Vapaat harjoitukset olivat viikolla 45 - 50.  Katso Treenit / Pelit osiota !!!! Uudet pelaajat - ota yhteys yhteydenottokaavakkeen kautta - kiitos !

Haemme taustajoukkoihin myös lisää väkeä, sillä tyytyväisyys tappaa kehityksen.

Nuorta SOME vastaavaa ja valmentajaa harjoittelemaan tulevaisuutta varten.

Nuorta, vaikkapa entistä pelaajaa markkinointiin ja joukkueen myyntiin - joku jolla jo hyviä ideoita ja kontakteja yrityksiin. Jos olet etsimämme henkilö, niin ota yhteys - jutellaan lisää.

Terv. JG / 050 - 52 42 000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmennustiimi:

Miikka Tukiainen & Pöde Ruismäki

 

Maalivahtivalmentaja:

Jussi Koistinen

Fysio:

Pekka Mykkänen (Fysio-Kontu Oy)

Huollon ammattilaiset:
Teemu Koskinen & Wogayehu Addisu

Joukkueenjohtaja:

Ari Lindroos > 050 - 329 6237

Manageri:

Jari "JG" Grönberg > 050  - 5242000

jari.gronberg@fckontu.fi

Kenan Sabic          > 050 - 4475110