P10

Joukkue on perustettu syksyllä 2016. Mukana on tällä hetkellä jo yli 30 pelaaja, joista osa on ollut mukana alusta saakka, mutta lisää pelaajia on liittynyt mukaan kaiken aikaa. Otamme edelleen joukkueeseemme uusia innokkaita pelimiehiä.

Joukkueen arvot: Tasavertaisuus, suvaitsevaisuus, yhteisöllisuus

Urheilulliset tavoitteet: Lasten innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Lasten monipuolisten liikuntataitojen karttuminen ja liikunnallisen elämäntavan omaksuminen

Joukkue harjoittelee kesäkaudella 2019 (huhti-lokakuu):

  • Maanantaisin klo 17.30-19.05 Vesalan tekonurmi, Kontulankaari 15, 00940 Hki.
  • Torstaisin klo 16.45-18.15 Vesalan tekonurmi, Kontulankaari 15, 00940 Hki.

Talvikaudella harjoittelemme Jakomäen Hallissa ja koulun saleissa.

Harjoitteluohjelmaan sisältyy kerran viikossa maalivahtivalmennusharjoitukset, josta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Tero Välimäki. 

Kesäkaudella osallistumme SPL Helsingin piirin piirisarjaan ja turnauksiin. Otamme mielellään vastaan myös harjoitusottelukutsuja.

Kustannukset:

Uudet pelaajat:  Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu 35€/kk. Seuran jäsenmaksu vaihtelee sen mukaan, milloin liityt mukaan: Lisätietoja seuran jäsen- ja pelaajamaksuista https://www.fckontu.fi/seura/jasen-ja-pelaajamaksut-jasenedut/

 

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan lajia maksutta kahden viikon ajaksi.  Meille mahtuu mukaan aina uusia poikia! Ole yhteydessä suoraan joko joukkueenjohtajaan tai tee alla oleva ilmoittautuminen niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Valmennusvastaava

Topi Leinonen

topi.leinonen(at)fckontu.fi

 

Joukkueenjohtaja

Jenni Aaltonen

aaltonen.jenni(at)gmail.com