P10

Joukkue on perustettu syksyllä 2016. Mukana on tällä hetkellä jo yli 30 pelaaja, joista osa on ollut mukana alusta saakka, mutta lisää pelaajia on liittynyt mukaan kaiken aikaa. Otamme edelleen joukkueeseemme uusia innokkaita pelimiehiä.

Joukkueen arvot: Tasavertaisuus, suvaitsevaisuus, yhteisöllisuus

Urheilulliset tavoitteet: Lasten innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Lasten monipuolisten liikuntataitojen karttuminen ja liikunnallisen elämäntavan omaksuminen

Joukkue harjoittelee talvikaudella 2019-2020 (loka-huhtikuu):

  • Tiistaisin klo 17.45-18.45  Naulakallion koulu
  • Keskiviikkoisin klo 18.30-20.00 Jakomäki Areena
  • Lauantaisin 11.30-13.00 Jakomäki Areena

Kesäkaudella harjoittelemme Vesalan Liikuntapuistossa. Harjoitteluohjelmaan sisältyy kerran viikossa maalivahtivalmennusharjoitukset.

Kesäkaudella osallistumme SPL Helsingin piirin piirisarjaan ja turnauksiin. Otamme mielellään vastaan myös harjoitusottelukutsuja.

Kustannukset:

Uudet pelaajat:  Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu 45€/kk. Seuran jäsenmaksu vaihtelee sen mukaan, milloin liityt mukaan: Lisätietoja seuran jäsen- ja pelaajamaksuista https://www.fckontu.fi/seura/jasen-ja-pelaajamaksut-jasenedut/

 

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan lajia maksutta kahden viikon ajaksi.  Meille mahtuu mukaan aina uusia poikia! Ole yhteydessä suoraan joko joukkueenjohtajaan tai tee alla oleva ilmoittautuminen niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Vastuuvalmentaja

Niklas Mutru

niklasmutru@gmail.com

044 2066847

 

Joukkueenjohtaja

Jenni Aaltonen

aaltonen.jenni(at)gmail.com