P12

Tervetuloa mukaan FC Kontun P12-joukkueen toimintaan! P12 joukkue perustettiin syksyllä 2018. Joukkueessa on yhteensä n. 30 pelaajaa. Mukaan voi tulla kaikki kokeilemaan!

Joukkueen arvot: Tasavertaisuus, suvaitsevaisuus, yhteisöllisuus

Urheilulliset tavoitteet: Lasten innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Lasten monipuolisten liikuntataitojen karttuminen ja liikunnallisen elämäntavan omaksuminen

Joukkue harjoittelee kesäkaudella 2019 (huhti-lokakuu):

  • Maanantaisin klo 16.45-18.15 Vesalan tekonurmi, Kontulankaari 15, 00940 Hki.
  • Torstaisin klo 17.30-19.05 Vesalan tekonurmi, Kontulankaari 15, 00940 Hki.

Talvikaudella harjoittelemme Jakomäen Hallissa ja koulun saleissa.

Harjoitteluohjelmaan sisältyy kerran viikossa maalivahtivalmennusharjoitukset, josta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Tero Välimäki. 

Kesäkaudella osallistumme SPL Helsingin piirin piirisarjaan ja turnauksiin. Otamme mielellään vastaan myös harjoitusottelukutsuja.

Pelaaminen:

Joukkue pelaa talvikauden aikana Itäliigan pelejä ja harjoitusotteluita. Kesäkaudella osallistumme SPL Helsingin piirin peli-iltoihin ja turnauksiin.

Kustannukset:

Uudet pelaajat:  Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu 30€/kk. Seuran jäsenmaksu vaihtelee sen mukaan, milloin liityt mukaan: Lisätietoja seuran jäsen- ja pelaajamaksuista https://www.fckontu.fi/seura/jasen-ja-pelaajamaksut-jasenedut/

 

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan lajia maksutta kahden viikon ajaksi.  Meille mahtuu mukaan aina uusia poikia! Ole yhteydessä suoraan joko joukkueenjohtajaan tai tee alla oleva ilmoittautuminen niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Valmennusvastaava

Topi Leinonen

topi.leinonen(at)fckontu.fi

 

Joukkueenjohtaja

Heidi Kivinen

heidi.kivinen(at)fckontu.fi

 

FC Kontu on vuoden 2017 Grassroots-seura ja pelaajamäärältään Helsingin piirin kolmen suurimman seuran joukossa. FC Kontun toimintaa ohjaa laadukas kasvatustyö, jonka takeena takeena ovat seuran yhteiset toimintaperiaatteet ja yhteinen arvomaailma.

FC Kontu noudattaa toiminnassaan ikäluokkamallia, jossa jokaisen pelaajan laadukkaasta valmennuksesta huolehditaan samalla tavalla.