P12

Tervetuloa mukaan FC Kontun P12-joukkueen toimintaan! P12 joukkue perustettiin syksyllä 2018. Joukkueessa on yhteensä n. 55 pelaajaa. Mukaan voi tulla kaikki kokeilemaan!

Joukkueen arvot: Tasavertaisuus, suvaitsevaisuus, yhteisöllisuus

Urheilulliset tavoitteet: Lasten innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Lasten monipuolisten liikuntataitojen karttuminen ja liikunnallisen elämäntavan omaksuminen

 

  • Kesäkauden 2020 harjoitusaikataulut julkaistaan lähiaikoina

 

Talvikaudella osallistumme Itäliigaan ja pelaamme harjoitusotteluita, Kesäkaudella osallistumme SPL Helsingin piirin piirisarjaan ja turnauksiin. Otamme mielellään vastaan myös harjoitusottelukutsuja.

Pelaaminen:

Joukkue pelaa talvikauden aikana Itäliigan pelejä ja harjoitusotteluita. Kesäkaudella osallistumme SPL Helsingin piirin peli-iltoihin ja turnauksiin.

Kustannukset:

Uudet pelaajat:  Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.

Pelaajan joukkuemaksu 35€/kk. Seuran jäsenmaksu vaihtelee sen mukaan, milloin liityt mukaan: Lisätietoja seuran jäsen- ja pelaajamaksuista https://www.fckontu.fi/seura/jasen-ja-pelaajamaksut-jasenedut/

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan lajia maksutta kahden viikon ajaksi.  Meille mahtuu mukaan aina uusia poikia! Ole yhteydessä suoraan joko joukkueenjohtajaan tai tee alla oleva ilmoittautuminen niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Valmennuspäällikkö

Topi Leinonen

topi.leinonen(at)fckontu.fi

Joukkueenjohtajat

Katja Karhu

Outi Lehto

jojot.kontuP12@gmail.com

 

FC Kontu on vuoden 2017 Grassroots-seura ja pelaajamäärältään Helsingin piirin kolmen suurimman seuran joukossa. FC Kontun toimintaa ohjaa laadukas kasvatustyö, jonka takeena takeena ovat seuran yhteiset toimintaperiaatteet ja yhteinen arvomaailma.

FC Kontu noudattaa toiminnassaan ikäluokkamallia, jossa jokaisen pelaajan laadukkaasta valmennuksesta huolehditaan samalla tavalla.