Tytöt

Toimintaa niin kilpa- kuin harrastepelaajille

FC Kontun toiminnan periaatteena on, että jokaisessa ikäluokassa toimii yksi joukkue, joka järjestää sekä kilpailullisesti kunnianhimoista että harrastepainotteista toimintaa. Yhdessä toimiminen edesauttaa pelaajien luontevaa siirtymistä peliryhmien välillä. Peliryhmät eivät ole kiinteitä, vaan ne elävät pelaajan motivaation ja kehittymisen mukana. Ikäluokat hyödyntävät tarvittaessa kaksoisedustuksia ja tekevät yhteistyötä vanhemman ja nuoremman ikäluokan kanssa. Näin taataan jokaiselle mahdollisuus pelata ja harjoitella itselleen sopivalla tasolla ja sopivalla määrällä.

Motivoituneille pelaajille on tarjolla seuran tarjoamia lisäharjoittelumahdollisuuksia kuten taito- ja kykykouluja, maalivahtivalmennusta, taitoharjoittelua jne.

Seura kouluttaa valmentajia Palloliiton kursseilla, omilla kursseilla sekä täsmäkoulutuksilla. Tavoitteena on, että jokainen valmentaja päivittää tietojansa säännöllisesti vuosittain omien tarpeidensa mukaan.

FC Kontun nuorin tyttöjoukkue on tällä hetkellä 2010-2011-syntyneet. Tätä nuoremmille on kesäkaudella tarjolla Pikkujättiliiga ja talvella Prinsessafutis.

Joukkueiden yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.