T10-11

FC Kontun tyttöjen 2010-11 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2016. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä vajaa kolmekymmentä innokasta futaria. Osa pelaajista on ollut mukana alusta asti ja osa aloittanut kuluvan vuoden aikana. 

Joukkueen arvot: Tasavertaisuus, yhteisöllisyys, innostuneisuus, avoin viestintä

Urheilulliset tavoitteet: Lasten innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Lasten monipuolisten liikuntataitojen karttuminen ja liikunnallisen elämäntavan omaksuminen

Joukkue harjoittelee kesäkaudella 2019 (huhti-lokakuu):

  • Keskiviikkoisin klo 16.45-18.15 Vesalan tekonurmi, Kontulankaari 15, 00940 Hki.
  • Sunnuntaisin klo 12.45-14.15 Vesalan tekonurmi, Kontulankaari 15, 00940 Hki.

Harjoitteluohjelmaan sisältyy kerran viikossa maalivahtivalmennusharjoitukset, joista vastaa seuran nappulavastaava Julius Karlsson.

Kesäkaudella osallistumme SPL Helsingin piirin piirisarjaan, Stadi - ja Helsinki cupiin sekä pienempiin turnauksiin. Otamme mielellään vastaan myös harjoitusottelukutsuja.

Kustannukset:

Uudet pelaajat:  Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu 35€/kk. Seuran jäsenmaksu 240€/vuosi. Huom! Uusilla pelaajilla jäsenmaksu alenee aloituskuukauden mukaan.

Lisätietoja seuran jäsen- ja pelaajamaksuista https://www.fckontu.fi/seura/jasen-ja-pelaajamaksut-jasenedut/

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan lajia maksutta kahden viikon ajaksi.  Meille mahtuu mukaan aina uusia tyttöjä! Ole yhteydessä suoraan joko joukkueenjohtajaan tai tee alla oleva ilmoittautuminen niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Valmennusvastaava

Topi Leinonen

topi.leinonen(at)fckontu.fi

Vastuuvalmentaja 

Susanna Pitko

pitko.susanna(at)gmail.com

Joukkueenjohtaja

Heli Liuha

fckontut1011(at)gmail.com