T12-13

FC Kontun 2013-syntyneiden joukkue perustetaan talvikauden päätteeksi huhtikuun lopulla. Joukkueen perustamiskokous on FC Kontun toimistolla Vesalan liikuntapuistossa (osoite Kontulankaari 15) keskiviikkona 24.4.2019 klo 18.

Joukkueella on touko-kesäkuussa kaksi tapahtumaa viikossa. Päivät ovat tiistai ja lauantai. Tiistaisin treenit ovat klo 17:45-19:05 Vesalan tekonurmella. Lauantaina on pelipäivä, jolloin pelit pelataan aikavälillä 10-12. Aika tarkentuu lähempänä kauden alkua. Heinäkuu on lomakuukausi. Elokuussa toiminta jatkuu kahdella tapahtumalla viikossa, mutta lisäksi kaikille pelaajille tulee myös turnaus. 

FC Kontussa joukkuetoimintaa saa tutustua kahden viikon ajan maksutta. Tämän jälkeen tulee seuran vuosimaksu 120 €, jonka voi maksaa kahdessa erässä (kesäkuu 60 €, elokuu 60 €). Seuran vuosimaksu pitää ensimmäisenä vuotena sisällään varustepaketin (pelipaita, shortsit, sukat ja säärisuojat). Lisäksi tulee joukkueen toimintamaksu, joka on 25 €/kk kesäkuusta alkaen. 

FC Kontussa joukkuetoiminta pohjautuu vapaaehtoistyölle. Vapaaehtoisten toimijoiden tukena ovat seuran päätoimiset työntekijät. Seura kouluttaa ja auttaa toimijoita, joten yksin ei tarvitse olla, osata ja pärjätä. 

 

Tervetuloa mukaan FC Kontun toimintaan!