Vahingon sattuessa

Ohjeet vahingon sattuessa Pelipassivakuutetuille pelaajille

  1. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta
  2. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse
  3. Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen (tästä vahinkoilmoituslomakkeeseen)

Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle!

Magneettikuvaus edellyttää vahinkoilmoituksen tekemistä ja PV Vahingonkäsittelyn myöntämää maksusitoumusta. Magneettikuvaukseen ei tule hakeutua ilman PV Vahingonkäsittelyn maksusitoumusta, eikä maksaa kuvausta itse! Lue myös tarkemmat ohjeet osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi.

Kysymykset sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi tai puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm).

Ohjeet vahingon sattuessa oman vakuutuksen omaaville pelaajille

Mikäli pelaajalla on muu kuin Palloliiton pelipassivakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä ja toimia oman vakuutusyhtiön antamien ohjeiden mukaan.

Terveystalo on FC Kontun yhteistyökumppani

Nopeasti hyvään hoitoon: Varaa vastaanottoaika lääkärille, numerosta 050 560 8619, 030 6000 tai www.terveystalo.com. Kerro, että sinulla on PV Vahingonkäsittelyn vakuutus ja seurasi nimi tai jos varaat ajan netissä riittää, kun kerrot vakuutuksesta ja seurastasi ilmoittautuessasi lääkäriasemalla.

Ota lääkärikäynnille mukaan vakuutusnumero, Kelakortti sekä ensimmäistä kertaa tapaturmaa hoidattaessasi rahaa tai muu maksuväline käynnin maksamista varten.

Tee vahinkoilmoitus PV vahingonkäsittelylle https://www.pvvahingonkasittely.fi/jalkapallo/vahinkoilmoitus/

Saapuessasi lääkärin vastaanotolle, voit ilmoittautua asiakaspalvelupisteessä. Muista ilmoittaa seurasi nimi asiakaspalvelussa. Lääkärikäynnin jälkeen palaa aina asiakaspalvelupisteeseen ja esitä vakuutusnumero ja Kelakortti.

Sinun tulee maksaa ensimmäinen käyntisi kokonaisuudessaan itse ja hakea korvaukset jälkikäteen vakuutusyhtiöltä. (vaikka omavastuusi olisi 0 €). Seuraavat käynnit voidaan laskuttaa vakuutusyhtiöltä suoraan, mikäli toimitat vahinkonumeron Terveystalolle. Omavastuu peritään kerran yhtä tapaturmaa kohden ja kun olet sen maksanut, ilmoita seuraavilla kerroilla, että omavastuu on maksettu. Leikkauksista voidaan periä erillinen omavastuu, voit tarkistaa mahdollisen omavastuun määrän vakuutusyhtiöltäsi.