Kentät

FC Kontulla on kaksi omaa jalkapallokenttää Jakomäessä ja Kurkimäessä. Jakomäen kentällä on talvisin ylipainehalli. Lisäksi harjoittelemme säännöllisesti liikuntaviraston kentillä Vesalassa, jossa sijaitsee myös seuran toimisto sekä Kontulan urheilupuistossa "Rinttarilla". Talvikaudella harjoituksia on myös Pallomyllyssä, Kartanon kentällä Vuosaaressa ja alueen koulujen liikuntasaleissa.

Kurkimäen ja Jakomäen kenttien vapaat vuorot ovat kaikkien varattavissa yksittäisvuoroina tai koko kaudelle. Vuorohinnat kesäkaudella ovat ulkopuolisille Kurkimäki koko kenttä 60 €/tunti ja Jakomäki tai Kurkimäen puolikas kenttä 30 €/tunti. Hinnat sisältävät alv:n 10%. FC Kontun joukkueille yksittäisvuoro maksaa 30 €/tunti isokenttä ja 15 €/tunti pikkukenttä.

Vuoroja voi tiedustella sähköpostilla toimisto@fckontu.fi. Kontulan ja Vesalan kenttien vuorot ovat vain FC Kontun joukkueiden varattavissa.

PDF-tiedostoTervetuloa Kurkimäen kentälle.pdf (322 kB)
Reitti ja pysäköintiohjet ja Kurkimäen kentän palvelut

Uutisia

Hallin pystytystalkoot 6.10

22.9.2018
Lauantaina pystytetään jälleen Jakomäen halli. Talkootiedote on lähetetty kaikille seuran pelaajille ja vanhemmille. Tervetuloa mukaan talkoisin. Halli avataan maanantaina 15.10

Jakomäen hallin sisäilman laatu on todettu hyväksi

6.2.2017
Jakomäen hallin ensimmäisenä ja toisena käyttökautena THL teki mittauksia hallin sisäilmassa ja meidän hallimme todettiin sisäilmaltaan hyväksi. Tämän jälkeen kumirouhetta on lisätty kahdesti, kesällä 2014 ja kesällä 2016. Kummallakin kerralla on käytetty vain saksalaisen Polytanin valmistamaa kumirouhetta, joka on täsmälleen samaa kuin alkuperäinen Polytanin toimittama kumirouhe.