Kurkimäki vihreäksi, MUUTOS, MAHDOLLISUUS ja TULEVAISUUS

Tämän päivän yhdeksi suureksi haasteeksi ja kehityksen esteeksi jalkapalloseuroissa on tullut hyvien harjoitusolosuhteiden niukkuus ja puute. FC Kontu haluaa ja pystyy vastaamaan tähänkin haasteeseen.

 

MUUTOS

FC Kontu on muutanut Kurkimäen hiekkakentän vihreäksi Kontu Areenaksi syksyn 2017 aikana. Kenttä kooltaan 100 x 60 m metriä, on päällystetty Saltex:in huippuluokan POLAR6008 MTRX tekonurmella. Kenttä varustetaan tarvittavin maalein ja kenttämerkinnöin siten, että siellä pystytään pelaamaan ison kentän, puolikkaan kentän ja nappulakentän pelejä. Viikonloppuisin siellä voidaan järjestää myös turnauksia. Kentän rakentaminen maksaa noin 250 000 euroa.

MAHDOLLISUUS ja TULEVAISUUS

Jo 20 euron lahjoituksella parannat seuramme harjoitus- ja peliolosuhteita sekä autat pitämään pelaajien harrastuskustannukset kohtuullisina.

Valitse virtuaalikentältä haluamasi hiekkaneliöt ja muuta ne vihreiksi.Yhdistelemällä erialueiden neliöitä voit muodostaa itsellesi sopivan lahjoituksen.

Lahjoittajana sinulla on mahdollisuus jättää nimesi tai tervehdyksesi valittuihin virtuaalikentän neliöhin.

Linkistä avautuu kenttä, joka on vielä harmaa, klikkaa, ja muuta se vihreäksi.  Kirjaa nimesi vaikka omalle pelipaikallesi kentästä, tai ikuista nimikirjaimesi kenttään, (esimerkiksi nimikirjaimiin TL tarvitaan noin 15 neliötä). Kaikkien lahjoittajien nimet tulevat näkyviin kenttäpohjalle FC Kontun nettisivulle.

Klikkaamalla allaolevaa kenttäpohjaa ja tästä linkistä https://leikki.taikakoodi.fi/kontu-web pääset virtuaalikentälle valitsemaan haluamasi neliöt.