KERHOTOIMINTA

FC Kontu tarjoaa joukkuetoiminnan lisäksi kerhotoimintaa 2-16 vuotiaille. Lisäksi kouluikäisille on tarjolla päiväleirejä koulujen loma-aikoina ja aikuisille oma kuntofutisryhmä. 

 

Pikkujättiliiga on 5-7-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu iloinen palloilutapahtuma, jossa leikin varjolla päästään tutustumaan jalkapallon saloihin.

Perhefutis on 2-5-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu futiskerho, jossa leikitään ja pelaillaan YHDESSÄ VANHEMPIEN KANSSA. Jalkapallotaitojen lisäksi kerhossa harjoitetaan monipuolisesti myös perusliikkumistaitoja.

Futisteamin kohderyhmää ovat jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet lapset, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai joilla on ollut jalkapalloharrastuksessa pidempi tauko. Futisteam on myös vaihtoehto, jos haluaa treenailla kerran, kaksi viikossa.

Nappulafutis on 4-6-vuotiaille pojille suunnattu lokakuusta huhtikuuhun kestävä futiskerho, jossa jalkapallotaitojen lisäksi harjoitellaan myös muita motorisia perustaitoja.

Prinsessafutis on 4-6-vuotiaille tytöille suunnattu lokakuusta huhtikuuhun kestävä futiskerho, jossa jalkapallotaitojen lisäksi harjoitellaan myös muita motorisia perustaitoja.

Pikkustarat on FC Kontun esiaskel joukkuetoimintaan. Pikkustarat ovat 5-6 -vuotiaita tyttöjä ja poikia (sekä reippaita nelivuotiaita), jotka harjoittelevat talvikaudella kerran viikossa Jakomäen hienossa hallissa ja kesällä Vesalan tekonurmella.

Liikunta- ja palloiluleirillä toiminta on monipuolista. Eri lajeihin tutustumisen yhteydessä tutuksi tulevat lähialueen liikuntamahdollisuudet.

Prinsessafutis
Jalkapallokoulu
Futisliikkis
Pikkujättiliigaa
Nappulafutis