Pikkujättiliiga

PIKKUJÄTTILIIGA 2019

29. PIKKUJÄTTILIIGA käynnistyy toukokuun alussa. 

Mikä Pikkujättiliiga on?

PIKKUJÄTTILIIGA on palloilutapahtuma, jossa 5-7 -vuotiaat pojat ja tytöt pääsevät leikin varjolla tutustumaan jalkapalloilun kiehtovaan maailmaan. Pikkujättiliigassa on kerran viikossa harjoitukset joissa leikitään erilaisia futisleikkejä, harjoitellaan maalintekoa ja tietenkin pelataan. Lauantaisin on aina pelipäivä, joissa jokainen pääsee nauttimaan pelaamisen ilosta ja onnistumisen kokemuksista. 

Milloin?

Tapahtumia on touko-kesäkuussa sekä elo-syyskuussa. Tiistaisin treenataan ja lauantaisin on pelipäivä. Tiistaisin harjoitusten kellonaika on 17:00-18:00 ja lauantaisin klo 10:00-12:00. Kaikki tapahtumat ovat Vesalan hienolla tekonurmella. Ensimmänen kerta keväällä on lauantaina 4.5.2019, jolloin aloitamme harjoituksilla. Syyskausi alkaa harjoituksilla 13.8. Sen jälkeen jatkamme lauantaisin pelitapahtumilla ja tiistaisin harjoituksilla.  

Kenelle?

Pikkujättiliiga on tarkoitettu  -12, -13 ja -14 -syntyneille tytöille ja  pojille, jotka haluavat tutustua jalkapallon saloihin ja osallistua kesän hauskimpaan nappulatapahtumaan.

Mitä maksaa?

Pikkujättiliiga maksaa koko kauden osalta (toukokuu-syyskuu) osalta 105 €. Hinta sisältää ohjauksen, Pikkujättiliiga-pelipaidan, pelihousut ja -sukat, säärisuojat sekä vakuutuksen. Jokaisesta pelaajasta tulee FC Kontun jäsen. Kauden loputtua jokainen pelaaja palkitaan mitalilla ja kunniakirjalla.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Lisätietoja nappulavastaava Julius Karlssonilta; julius.karlsson@fckontu.fi tai 044 5794000

Harjoitusryhmät tiistaisin, pue ryhmäsi mukainen liivi yllesi heti kun saavut harjoituksiin.
Joukkuejaot lauantain otteluihin
Otteluohjelma lauantain turnauksiin. Tule ajoissa.
Pikkujättiliiga