Pikkustarat

Pikkustarat on FC Kontun esiaskel joukkuetoimintaan. Pikkustarat ovat 5-6-vuotiaita tyttöjä ja poikia, jotka harjoittelevat kesäkaudella kerran viikossa tiistaisin klo 18:00-18:45 Vesalan tekonurmella. Talvikaudella Nappula- ja Prinsessa- sekä Perhefutiksessa mukana olleet vielä 4-vuotiaat voivat myös tulla mukaan. Muille 4-vuotiaille ja nuoremmille suosittelemme aloitusta Perhefutiksessa. 

Pikkustarat harjoittelevat leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. 

Pikkustarojen treeneissä harjoitellaan jalkapallotaitojen lisäksi perusliikuntataitoja. Perusliikuntataitoihin sisältyvät pallon käsittely jaloin ja käsin, liikkuminen eri tavoin ja eri suunnissa, hyppääminen, suunnanmuutokset ja ympäristön havainnointi. Jalkapallon perustaitoja ovat heittäminen ja kiinniottaminen käsin, pallonhallinta jaloin, kuljettaminen ja pallon potkaiseminen. 

Pikkustarat aloittavat toimintansa 7.5.2019. Kevät kauden viimeiset harjoitukset ovat 11.6. Syyskausi alkaa 13.8.2019. Pikkustarojen kesäkausi maksaa 80 € (touko-kesäkuu, elo-syyskuu). Voit myös ilmoittautua vain yhdelle jaksolle (touko-kesäkuu tai elo-syykuu), jolloin yhden jakson hinta on 50 €. Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja tarrakortin. Mikäli haluat ostaa lapsellesi T-paidan ja pallon sisältämän varustepaketin, saat sen 20 eurolla.

Tervetuloa mukaan!