SEURA

FC Kontu – elinvoimainen, vetovoimainen ja laadukas kasvattajaseura 
 

FC Kontu on vuoden 2017 Grassroots-seura ja pelaajamäärältään Helsingin piirin kolmen suurimman seuran joukossa.

Haluamme tulla jatkossa entistäkin tunnetummaksi laadukkaasta kasvatustyöstä. Laadukkaan kasvatustyön takeena ovat seuran yhteiset toimintaperiaatteet ja yhteinen arvomaailma.

FC Kontu noudattaa toiminnassaan ikäluokkamallia, jossa jokaisen pelaajan laadukkaasta valmennuksesta huolehditaan samalla tavalla.

FC Kontun ikäluokkamallissa tarkoituksena on kuljettaa mahdollisimman suurta joukkoa pelaajia ikäluokasta toiseen kohti omaa huippuaan.

Noudatamme taso- ja peliryhmäajattelua, mutta emme tee liian pieniä, suljettuja tai tiukasti rajattuja ryhmiä ikäluokkien sisällä. Lisähaasteita edistyneimmille tarjoamme tarvittaessa omaa ikäluokkaa ylempää, tai seurayhteistyön kautta.

FC Kontun ikäluokkamallin tärkeimpänä tavoitteena on, että meillä on jokaisessa ikäluokassa laajalla rintamalla tasaisen laadukkaita pelaajia ja sitä kautta elinvoimaisia sekä kilpailullisesti menestyviä joukkueita edelleen myös vanhimmissa juniori-ikäluokissa B:ssä ja A:ssa, sekä tämän kasvatustyön tuloksena omia pelaajia seuran edustusjoukkueissa niin tytöissä kuin pojissakin.

Mitä laadukkaampaa kasvatustyötä päivittäin teemme, sitä parempia pelaajia pystymme kasvattamaan ja sitä korkeammalla tasolla seuramme juniorijoukkueet sekä omat edustusjoukkueemme pelaavat.