Jäsen- ja pelaajamaksut & jäsenedut

2020

 

Maksu

Summa

Lisätietoa

Jäsenmaksu

30 €

Pelaajat ja 
joukkueiden toimihenkilöt

Kannatusjäsenmaksu

30 €
100 €

Henkilöjäsenet
Yritykset

Seuramaksu
(sisältää jäsenmaksun)

210 € (240 €)
30 € (60 €)
 

Juniorijoukkueet
Aikuisten joukkueet
 

Kannatusjäsenmaksusta maksetaan kannattajajäsenen ilmoittamalle joukkueelle henkilöjäsenen maksusta 20 € ja yritysjäsenen maksusta 50 €.  Loppu maksetaan seuran tukirahastoon.

Liity kannatusjäseneksi 

https://jalkkis.net/TeamPublic/signup.aspx?tid=34418

Uusien pelaajien maksu alenee kauden aikana alla olevan taulukon mukaisesti. 

Aloituskuukausi

Pelaajamaksu

Pelaajamaksu sisaralennuksella

vanhat pelaajat

240 €

190 €

marraskuu - helmikuu

240 €

190 €

maaliskuu

210 €

190 €

huhtikuu

180 €

 

toukokuu

150 €

 

kesäkuu

120 €

 

heinäkuu

90 €

 

elokuu

60 €

 

syyskuu

30 €

 

lokakuu

0 €

 

 

Seura laskuttaa pelaajamaksun yhdellä laskulla. Laskun voi maksaa kahdessa erässä, kun summa on suurempi kuin 120 €. Eräpäivät ovat vanhoilla pelaajilla 30. marraskuta ja 14. helmikuuta  Uusien pelaajien eräpäivät ovat 14 pvä laskutuksesta ja yoinen erä kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä. Pelaajan lopettaessa seurassa erääntyneet maksut tulee maksaa.

Sisaralennus koko vuoden maksusta on 50 €  juniorijoukkueissa pelaavalle saman perheen toiselle ja tätä seuraaville pelaajille. Eli vanhimmalle pelaajalle tulee täysi maksu  240 € ja nuoremmat sisarukset maksavat 190 €. 

Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan maksutta kahden viikon ajan. Pelaajalla ei ole maksuvelvollisuutta joukkueelle tai seuralle, mikäli pelaaja (vanhemmat) ilmoittaa kahden viikon kuluessa ensimmäisiin harjoituksiin osallistumisesta joukkueenjohtajalle, ettei pelaaja jää joukkueeseen. Aloittaneen pelaajan seuramaksut laskutetaan aikaisintaan 30 päivää siitä, kun pelaajan tiedot on viety jäsenrekisteriin ja laskun maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä.

"Pienten futis" -toiminnasta, eli Pikkujättiliiga, Prinsessa- ja Nappulafutis, sekä Futisliikkis -kerhoista ja Futisteamista joukkueeseen siirtyvillä pelaajilla seuramaksu laskutetaan siirtymispäivän mukaan.  Pelaajat  eivät saa muuta alennusta joukkueeseen sirtyessä.

Maksettuja pelaaja- ja jäsenmaksuja ei palauteta pelaajan lopettaessa FC Kontun joukkueessa.