Jäsen- ja pelaajamaksut & jäsenedut

2019

 

Maksu

Summa

Lisätietoa

Jäsenmaksu

30 €

Aikuisjoukkueiden pelaajat ja 
kaikkien joukkueiden taustahenkilöt

Kannatusjäsenmaksu

60 €

30 €  tilitetään maksajan
nimeämälle joukkueelle

Pelaajamaksu
(sisältää jäsenmaksun)

240 €
70 €
55 €

Koko vuosi
Fair Play Team (erityisjalkapallo)
1.5. jälkeen aloittavat FPT-pelaajat

 

Uusien pelaajien maksu alenee kauden aikana alla olevan taulukon mukaisesti. 

Aloituskuukausi

Pelaajamaksu

Pelaajamaksu sisaralennuksella

vanhat pelaajat

240 €

190 €

marraskuu - helmikuu

240 €

190 €

maaliskuu

210 €

190 €

huhtikuu

180 €

 

toukokuu

150 €

 

kesäkuu

120 €

 

heinäkuu

90 €

 

elokuu

60 €

 

syyskuu

30 €

 

lokakuu

0 €

 

 

Seura laskuttaa pelaajamaksun yhdellä laskulla. Laskun voi maksaa kolmessa erässä, kun summa on 190 € tai suurempi ja kahdessa erässä kun se on yli 100 €. Eräpäivät ovat vanhoilla pelaajilla 30. marraskuta ja 14. tammikuuta  ja 14. maaliskuuta. Uusien pelaajien eräpäivät ovat 14 pvä laskutuksesta ja seuraavat erät kahden kuukauden välein. Pelaajan lopettaessa seurassa erääntyneet maksut tulee maksaa.

Sisaralennus koko vuoden maksusta on 50 €  juniorijoukkueissa pelaavalle saman perheen toiselle ja tätä seuraaville pelaajille. Eli vanhimmalle pelaajalle tulee täysi maksu  240 € ja nuoremmat sisarukset maksavat 190 €. 

Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan maksutta kahden viikon ajan. Pelaajalla ei ole maksuvelvollisuutta joukkueelle tai seuralle, mikäli pelaaja (vanhemmat) ilmoittaa kahden viikon kuluessa ensimmäisiin harjoituksiin osallistumisesta joukkueenjohtajalle, ettei pelaaja jää joukkueeseen. Aloittaneen pelaajan seuramaksut laskutetaan aikaisintaan 30 päivää siitä, kun pelaajan tiedot on viety jäsenrekisteriin ja laskun maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä.

"Pienten futis" -toiminnasta, eli Pikkujättiliiga, Prinsessa- ja Nappulafutis, sekä Futisliikkis -kerhoista ja Futisteamista joukkueeseen siirtyvillä pelaajilla seuramaksu laskutetaan siirtymispäivän mukaan.  Pelaajat  eivät saa muuta alennusta joukkueeseen sirtyessä.

Maksettuja pelaaja- ja jäsenmaksuja ei palauteta pelaajan lopettaessa FC Kontun joukkueessa.