Jäsen- ja pelaajamaksut & jäsenedut

2021

 

Maksu

Summa

Lisätietoa

Jäsenmaksu              

 

30 €      

 

Pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt

Pienten futis -toiminnassa jäsenmaksu sisältyy toimintamaksuun

Kannatusjäsenmaksu

30 €
100 €

Henkilöjäsenet
Yritykset

Seuramaksu

210 € 
30 € 

Juniorijoukkueiden pelaajat
Aikuisjoukkueiden pelaajat

Kannatusjäsenmaksusta maksetaan seuran tukirahastoon henkilöjäsenen maksusta 10 € ja yritysjäsenen maksusta 50 €.  Loppu maksetaan kannattajajäsenen ilmoittamalle joukkueelle.

Liity kannatusjäseneksi 

https://jalkkis.net/TeamPublic/signup.aspx?tid=34418

Uusien pelaajien maksu alenee kauden aikana alla olevan taulukon mukaisesti. 

Aloituskuukausi

Jäsenmaksu

Seuramaksu

Seuramaksu sisaralennuksella

vanhat pelaajat

30 €

210 € *

160 €

marraskuu - helmikuu

30 €

210 € *

160 €

maaliskuu

30 €

180 € *

160 €

huhtikuu

30 €

150 € *

 

toukokuu

30 €

120 € *

 

kesäkuu

30 €

90 €

 

heinäkuu

30 €

60 €

 

elokuu

30 €

30 €

 

syyskuu

30 €

0 €

 

lokakuu

0 €

0 €

 

* aloittava ikäluokka (TP14) 105 €

Seura laskuttaa pelaajamaksun yhdellä laskulla. Laskun voi maksaa kahdessa erässä, kun summa on  150 € tai suurempi. Eräpäivät ovat vanhoilla pelaajilla 30. marraskuta ja 14. helmikuuta  Uusien pelaajien eräpäivät ovat 14 pvä laskutuksesta ja toinen erä kahden kuukauden kuluttua ensimmäisestä. Pelaajan lopettaessa seurassa erääntyneet maksut tulee maksaa.

Sisaralennus on 30 € täydestä seuramaksusta, kun perheessä on mukana 2 tai useampaa lasta joukkuetoiminnassa. Alennus mtulee siten, että vanhin lapsista maksaa täyden seuramaskun ja nuoremmat saavat maksualennuksen. Alennukseen ei huomioida aikuisjoukkueissa pelaavia tai lasten kerhotoimintaan osallistuvia perheenjäseniä.

Varusmies- ja siviilipalvelusalennus: pelaaja vapautetaan 75 % seuramaksusta sen toimintakauden ajalta, milloin palvelusaika alkaa. Jäsenmaksu maksetaan normaalisti. Joukkuejohtaja ilmoittaa varusmiespalvelun ja siviilipalvelun aloittavat henkilöt seuralle marraskuun alussa ennen seuramaksun laskuttamista

Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueen toimintaan maksutta kahden viikon ajan. Pelaajalla ei ole maksuvelvollisuutta joukkueelle tai seuralle, mikäli pelaaja (vanhemmat) ilmoittaa kahden viikon kuluessa ensimmäisiin harjoituksiin osallistumisesta joukkueenjohtajalle, ettei pelaaja jää joukkueeseen. Aloittaneen pelaajan seuramaksut laskutetaan aikaisintaan 14 päivää siitä, kun pelaajan tiedot on viety jäsenrekisteriin ja laskun maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä.

"Pienten futis" -toiminnasta joukkueeseen siirtyvillä pelaajilla seuramaksu laskutetaan siirtymispäivän mukaan.  Pelaajat  eivät saa muuta alennusta joukkueeseen sirtyessä.

Maksettuja pelaaja- ja jäsenmaksuja ei palauteta pelaajan lopettaessa FC Kontun joukkueessa.