Seuran työntekijät

Maria Virolainen, toiminnanjohtaja

 

Lahdesta kotoisin oleva Maria on toiminut monissa jalkapallon seuratehtävissä hallinnon, markkinoinnin ja viestinnän alueilla mm. HJK:ssa ja AC Allianssissa. Hän on osallistunut myös aktiivisesti Helsingin piirin toimintaan piirijoukkueen valmentajana, pelaajatarkkailijana ja valmentajien tutorina. Marialla on useita Suomen mestaruuksia niin pelaajana kuin valmentajana. Tällä hetkellä hän kuuluu Palloliiton Pelaajan Laadukas Arki työryhmään ja on näin kehittämässä Seurojen Palloliittoa muiden seuratoimijoiden kanssa.

Toiminnanjohtajana hänen päätehtävänsä on organisoida ja kehittää toimintaa seuran strategian mukaisesti. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu myös sidosryhmäyhteistyö sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen.

 

Marian tavoittaa sähköpostilla maria.virolainen@fckontu.fi tai numerosta 044 9815951

 

 

Sanna Vara, Junioripäällikkö 

 

Sanna on ollut mukana FC Kontun toiminnassa jo vuodesta 1999. Sanna aloitti seurassa valmentajana, toimi sittemmin tyttöjen valmennuspäällikkönä ja siirtyi lopulta päätoimiseksi junioripäälliköksi vuonna 2008.

Sanna on aloittanut oman futisuransa 12-vuotiaana RoPS:ssa. Vuonna 1993 Sanna siirtyi pelaamaan FC Kontuun naisten SM-sarjaa. Sannan ura aktiivipelaajana päättyi 1999, johon mennessä Sannalle oli kertynyt 20 tyttöjen ja 20 naisten maaottelua.

Valmennuspuolella Sanna on käynyt Nuorten Valmentajakoulun. "Siviilikoulutukseltaan" Sanna on sosionomi, ja on suorittanut keväällä 2015 Sosionomi YAMK-tutkinnon.

 

Tero Välimäki, maalivahtivalmennusvastaava

 

Tero aloitti FC Kontun maalivahtivalmennusvastaavana 13.3.2017.
Tero vastaa seuran maalivahtivalmennuksen suunnittelusta ja organisoinnista sekä maalivahtitreenien vetämisestä seuran juniorimaalivahdeille. Tämän lisäksi Tero osallistuu seuran joukkueiden omiin harjoituksiin, vastaten tällöin maalivahtien harjoittelusta ja ohjaamisesta. Tero vastaa myös seuran sisäisen maalivahtivalmennuskoulutuksen järjestämisestä.

Tero on toiminut aikaisemmin maalivahtivalmentajana Käpylän Pallossa, Tikkurilan Palloseurassa ja Vantaan Allianssissa. Tero on valmentanut maalivahteja myös tyttöjen maajoukkueissa sekä Helsingin ja Uudenmaan piiri- ja aluejoukkueissa. Tämän lisäksi Tero on toiminut Uudenmaan piirin maalivahtivalmentajakouluttajana, sekä Mäkelänrinteen urheilulukion tyttöjen maalivahtivalmentajana sekä Helsinki Football Academyn (HFA) valmentajana.

 

Sami Määttälä, oppisopimusopiskelija

 

Sami aloitti FC Kontussa elokuussa 2016 oppisopimusopiskelijana. Työnkuvaan kuuluu valmennuksen lisäksi seuran kerhotoiminnat. 

Sami on aloittanut oman jalkapallouransa 7-vuotiaana Kuusamon Pallokarhuissa (Paka). 15-vuotiaana Sami siirtyi PaKan edustukseen, missä ehti pelata vuoden. Sen jälkeen tuli lähtö Ouluun. Oulussa seurana toimi aluksi Oujk:n B-juniorit Samin käydessä lukiota. Lukiosta Sami lähti suoraan armeijaan, jolloin jalkapallo sai hetkeksi jäädä taka-alalle. Armeijan jälkeen seuraksi valikoitui OPS-akatemia, missä Sami pelasi kesän 2016. Syksyllä odottivatkin jo uudet kuviot Helsingissä. 

Valmennuksen pariin Sami on päässyt mukaan jo 15-vuotiaana. Kuusamossa toimii kesäisin Hippoliiga-niminen jalkapallokerho alle kouluikäisille, missä Sami toimi yhtenä valmentajista. 

Sami aloitti syksyllä 2016 oppisopimusopiskelun Pajulahdessa opiskellen liikuntaneuvojaksi. Opinnot kestävät 2 vuotta.