FC Kontun iltapäiväkerho

Mukaan iltapäivätoimintaan

Hakeminen ja valinnat

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Hakulomakkeita toimintaan saa kouluista sekä internetistä hakuajan alkaessa.

Hakulomake: https://www.hel.fi/static/liitteet-2019/KasKo/ip-toiminta/415_tuleva.pdf

Lukuvuoden 2021–2022 toiminnan hakuaika on  22.3.-23.4.2021.

Lomake lähetetään turvasähköpostilla, johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.

  1. Lataa verkkosivulta tarvitsemasi hakulomake tietokoneellesi.
  2. Avaa koneellesi lataamasi lomake. Täytä lomake ja tallenna se koululaisen nimellä, sukunimi_etunimi.
  3. Klikkaa verkkosivulla linkkiä, Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla. Linkki ja lomakkeet ovat sivun lopussa.
  4. Lisää sähköpostiosoitteesi lähettäjä-kenttään. Jatka tunnistaumiseen.
  5. Jatka prosessia, kunnes pääset Uusi viesti –näkymään. Lisää aihe-kenttään teksti: IP-hakemus. Alareunassa Liitetiedostot-kohdassa paina Valitse tiedostot –painiketta. Selaa ja valitse tietokoneeltasi täyttämäsi lomake. Paina vielä Liitä-painiketta. Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

Lomakkeen voi myös lähettää osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai viedä klo 8.00- 16.00 välisenä aikana osoitteeseen: Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.

Koronaepidemiasta johtuen koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkaan tai koululle.

Päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajalle kesäkuun aikana.

**Hakuajan ulkopuolella hakemukset palautetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki

Lisätietoja: http://www.iltapaivahaku.hel.fi

FC Kontun iltapäiväkerho toimii Vesalan peruskoulun, 
Ruudin toimipisteen yhteydessä.

Toiminta on suunnattu 1. -2. luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksellä 3. luokkalaisille.

Toiminta-aika on koulupäivinä klo 12-17

Järjestämme liikunta- ja ulkoilupainotteista iltapäivätoimintaa jo usean vuoden kokemuksella. Tarkoituksena on taata koulutietään aloittaville lapsille toiminnallinen iltapäivä turvallisissa olosuhteissa. Osaavat ohjaajamme järjestävät ohjattuja liikuntatuokioita useamman kerran viikossa ja ulkoilemme päivittäin vähintään tunnin verran. Toimintamme on monipuolista, myös kädentaitoja harjoitellaan askartelun merkeissä, sekä vapaata leikkiaikaa liikkumiseen innoittavassa ympäristössä on päivittäin. Retkeilemme paljon lähiympäristössä.