FC Kontun iltapäiväkerho

Mukaan iltapäivätoimintaan!

Järjestämme liikunta- ja ulkoilupainotteista iltapäivätoimintaa jo usean vuoden kokemuksella. Tarkoituksena on taata koulutietään aloittaville lapsille toiminnallinen iltapäivä turvallisissa olosuhteissa. Osaavat ohjaajamme järjestävät ohjattuja liikuntatuokioita useamman kerran viikossa ja ulkoilemme päivittäin vähintään tunnin verran. Toimintamme on monipuolista, myös kädentaitoja harjoitellaan askartelun merkeissä, sekä vapaata leikkiaikaa liikkumiseen innoittavassa ympäristössä on päivittäin. Retkeilemme paljon lähiympäristössä. 

FC Kontun iltapäiväkerho toimii Vesalan peruskoulun, 
Ruudin toimipisteen yhteydessä, sekä Vesalan liikuntapuistolla.

Toiminta on suunnattu 1. -2. luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille.

Toiminta-aika on koulupäivinä klo 12-17

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. 

Hakuohje:

Ensisijainen hakuaika on 22.3. – 23.4.2021

Täytä iltapäivätoiminnan hakemus verkossa.

  • Lomake täytetään verkossa. Huoltajaa, jonka verkkopankkitunnuksia on käytetty tunnistautumiseen ja lomakkeen täyttämiseen, pidetään laskun maksavana huoltajana.
  • Täytä lomake huolellisesti. Jos lomakkeelta puuttuu pakollisia tietoja sitä ei voi lähettää.

  • Lähetettäessä pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Tunnistautuminen toimii lomakkeen allekirjoituksena

  • Tulostettavan lomakkeen voi myös postittaa osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai viedä postilaatikkoon osoitteeseen Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki. Tulostettava lomake löytyy tämän linkin takaa: 415_tuleva.pdf (hel.fi)

  • HUOM! Koronaepidemiasta johtuen koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin.

  • Päätös postitetaan huoltajille 1.7.2021 mennessä.

  • Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä 11.8.2021 ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

Hakuajan ulkopuolella hakemukset lähetetään ensisijaisesti tämän sivun ohjeiden mukaisesti tai kirjepostina osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.”