Miehet KoVa

Kontu/KoVa koostuu lähinnä -03 syntyneistä kavereista, joilla kaikilla sykkii rinnassa sininen Kontu – sydän. Melkein kaikilla pelaajilla on pitkä historia Kontu:ssa, mutta mukana on myös muista seuroista tulleita pallotaitureita. KoVa:n pelajat käyvät lainalla tarvittaessa myös muissa seuran joukkueissa jos niin tarvitaan – aina edaria myöten.

Tulemme treenaamaan tosissamme, 
tulemme taistelemaan joka matsissa.

Tulemme rakentamaan tarinan 
joka toivottavasti kantaa pitkälle.

Voitetaan tai hävitään, niin ollaan hyviä ihmisiä !

Laitoimme joukkueen kasaan vuonna 2019 ja menimme miesten harrastesarjaan. Tavoitteemme oli heti alusta pelata hyviä pelejä meitä jopa puolta painavampia jässiköitä vastaan – ja siinä myös onnistuimme. Pelimme paranivat peli peliltä ja lopussa aloimme voittamaan kärkijengejä. Kaudeksi 2020 ilmoitimme joukkueen kuudenteen divariin, jossa sama vääntö tietysti jatkui hieman painavampia vastaan. Kaudeksi 2022 nousimme lohkovoittajana vitoseen, jossa olimme olleet koko kauden ajan aivan kärjen tuntumassa. 

Emme halua päästä helpolla jatkossakaan, sillä se ei tunnetusti kehitä ketään. Tyytyväisyys tappaa kehityksen! Katseemme on tietysti käännetty aina tulevaisuuteen ja niin sen pitääkin olla.

Etsimme muutamaa vahvistusta joukkueeseen, että olemme valmiit ottamaan tulevat haasteet vastaan ja nousemaan seuraavaan tavoitteeseen. Etsimme mielellään jo ylempänä pelanneita kavereita, tai hyviä nuoria joita voimme osaltamme kasvattaa vaikka Kontu Edustuksen pelaajiksi.

Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. On kenttätreenejä – on kuntopiiriä – on juoksulenkkejä – on futsalia – ja paljon muutakin mukavaa.

Jos kysyttävää, niin kysy!

Joukkueen toimihenkilöt