Pojat 2013

FC Kontu P13 on perustettu huhtikuussa 2019. 

FC Kontu P13 on perustettu huhtikuussa 2019. Joukkueessa on noin 35 pelaajaa. Mukaan mahtuu aina myös uusia jalkapalloharrastuksesta innostuneita pelaajia – tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Joukkueen toiminta ja arvot

Ikäluokkamme on tarkoitettu v. 2013 syntyneille pojille. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa.

Kesäkaudella 2022 harjoituksemme ovat Vesalan kentällä (Kontulankaari 15) seuraavasti:

• keskiviikkoisin klo 15.45–17.00

• torstaisin klo 17.40–19.00

• sunnuntaisin klo 13.40–15.00

Lisäksi osallistumme harjoitusotteluihin, sarjapeleihin ja turnauksiin. 

Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle pelaajalle mahdollisuus kehittyä omaan huippuunsa. Pyrimme sekä harjoituksissa että otteluissa tarjoamaan jokaiselle pelaajalle oman tasoisen ryhmän toimia, jotta pelaaja saa niin haasteita kuin kehittymismahdollisuuksiakin. Toisena tavoitteenamme on innostaa lapsi rakastumaan jalkapalloon lajina pelaajalähtöisellä valmentamisella sekä rakentamalla turvallinen ja oppimista tukeva harjoitteluympäristö.

Noudatamme toiminnassamme FC Kontun arvoja: iloisuus, avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Kustannukset

Uudet pelaajat voivat tulla tutustumaan joukkueen toimintaan maksutta kahden viikon kokeilujakson ajaksi. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aloituksesta.

Ilmoittautumislomake

Jos pelaaja jatkaa joukkueessa kokeilujakson jälkeen, maksetaan seuramaksu (240 €/v, alenee aloituskuukauden mukaan) sekä joukkueen toimintamaksu 45 €/kk. Maksuilla rahoitetaan henkilökunnan tuki toimihenkilöille, olosuhteet ja hallinto.
Lisätietoa maksuista

FC Kontussa joukkuetoiminta pohjautuu vapaaehtoistyölle ja vanhemmille on tarjolla erilaisia rooleja joukkueessa, esim. apuvalmentajana tai huoltajana. Vapaaehtoisten toimihenkilöiden tukena ovat seuran johtokunta ja päätoimiset työntekijät. Toimihenkilöille tarjotaan mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää osaamistaan kunkin tehtävän mukaan.

Tervetuloa FC Kontu P13-joukkueeseen!

Joukkueen toimihenkilöt