Pojat 2013

FC Kontu P13 on perustettu huhtikuussa 2019. Joukkueessa on noin 40 pelaajaa. Mukaan mahtuu aina myös uusia jalkapalloharrastuksesta innostuneita pelaajia – tervetuloa tutustumaan toimintaamme!


Joukkueen toiminta ja arvot

Ikäluokkamme on tarkoitettu v. 2013 syntyneille pojille. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa kahdessa ryhmässä seuran 8v8-vaiheen ikäluokkamallin mukaisesti.
Lisätietoa 8v8-vaiheen ikäluokkamallista

Talvikaudella 2022–2023 harjoitukset ovat keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Harjoituspaikkoina ovat Vesalan peruskoulu, Pallomylly sekä Jakomäki Areena.

Lisäksi osallistumme harjoitusotteluihin, sarjapeleihin ja turnauksiin. 

Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle pelaajalle mahdollisuus kehittyä omaan huippuunsa. 

Noudatamme toiminnassamme FC Kontun arvoja: iloisuus, avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Kustannukset

Uudet pelaajat voivat tulla tutustumaan joukkueen toimintaan maksutta kahden viikon kokeilujakson ajaksi. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aloituksesta.

Ilmoittautumislomake

Jos pelaaja ilmoittaa jatkavansa joukkueessa kokeilujakson jälkeen, hän maksaa kerran vuodessa veloitettavan seuramaksun sekä kuukausittain veloitettavan joukkueen toimintamaksun (50 €/kk). Maksuilla rahoitetaan henkilökunnan tuki toimihenkilöille, valmennus, olosuhteet ja hallinto.
Lisätietoa maksuista

FC Kontussa joukkuetoiminta pohjautuu vapaaehtoistyölle ja vanhemmille on tarjolla erilaisia rooleja joukkueessa.

Tervetuloa FC Kontu P13-joukkueeseen!

Joukkueen toimihenkilöt