Tytöt 2007-09

Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

FC Kontu T07-09 pelaa kevät- ja syyskaudella 2021 kahdessa sarjassa Palloliiton 8v8 sarjoissa. Ensi talvena osallistumme talvisarjaan ensimmäistä kertaa 11v11 joukkueella. Lisäksi osallistumme erilaisiin tapahtumiin kuten Stadi Cupiin ja Pajulahden seuraleirille. 

Harjoittelemme erinomaisissa olosuhteissa, Kontulan, Kurkimäen ja Vesalan tekonurmilla, sekä talvisin seuran omassa kuplahallissa.

Toimintamme tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle iloisia urheilukokemuksia joukkuelajin parissa ja mahdollisuuden kehittyä pelaajana ympäristössä jossa sinua tsempataan eteenpäin juuri sinulle sopivin tavoittein. Toimimme yhtenä isona tasa-arvoisena joukkueena, jossa peliryhmiä lisätään sopiville sarjatasoille pelaajien määrän ja kokemuksen mukaan. Ensi kaudella ponnistamme ylöspäin ainakin T14, 11v11 Kolmonen -sarjasta. 

Joukkue harjoittelee kolmasti viikossa ja pelaa paljon, lisäksi tarjolla on kahdet erilliset vapaaehtoiset maalivahtiharjoitukset. Pelaajille jotka kaipaavat lisähaastetta on tarjolla osallistumismahdollisuus myös poikien harjoituksiin ja seuravetoisiin Kontutreeneihin. Lisäksi teemme yhteistyötä seuran muiden joukkueiden kanssa, tällä hetkellä -07 syntyneet pelaajamme ja edistyneimmät -08 pelaajat pääsevät harjoittelemaan T18 sarjoja pelaavan East Unitedin mukana.

Tutustu joukkueemme tuoreimpiin uutisiin Instagramissa tai Facebookissa.

Kutsumme kaikki reippaasta joukkuepelistä kiinnostuneet mukaan iloiseen ryhmäämme!

Jalkapalloharrastuksen hinta

  • Joukkueeseen voi tulla kokeilemaan maksuttomasti kahden viikon ajaksi
  • Varusteet tulee hankkia itse
  • Pelaajan joukkuemaksu kaudella 2023 on 70 €/kk (laskutus kuukauden välein) 1.7.alkaen 50€/kk
  • Lisenssi ja vakuutus 80€-140€/vuosi (jos oma vakuutus, niin lisenssi 42€/v)
  • Seuramaksu: 240 €/vuosi (sis. jäsenmaksun 30€, uusilla pelaajilla seuramaksu alenee aloituskuukauden mukaan), voi maksaa osissa

Joukkueen toimihenkilöt