Tytöt 2010-11

FC Kontun tyttöjen 2010-11 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2016. Joukkueessamme on tällä hetkellä 30 pelaajaa. Osa pelaajista on ollut mukana alusta asti ja osa aloittanut kuluvan vuoden aikana. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet 2010- ja 2011 syntyneet tytöt.

Joukkueemme vahvuuksia ovat innokkaiden pelaajien lisäksi, sitoutunut valmennustiimi ja aktiiviset vanhemmat. Hyvä yhteishenki, näkyy siten, että viihdymme yhdessä niin kentällä kuin sen laidallakin. Joukkueemme toiminnan kehittäminen yhdessä luo vahvan perustan tyttöjen jalkapalloharrastukselle ja lasten liikuttamiselle.

Joukkueen arvot

Tasavertaisuus, yhteisöllisyys, innostuneisuus, avoimuus

Urheilulliset tavoitteet

Tyttöjen innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Monipuolisten liikuntataitojen kehittyminen. Tyttöjen kasvaminen pelaajana ja oppiminen pelaamaan yhdessä joukkueena. Kuluvalla kaudella erityisesti lähimpien pelaajien yhteistyö (pelin keskus) ja tutustuminen futsaliin.

Kasvatukselliset tavoitteet

Pelaajat oppivat kunnioittamaan muita pelaajia, joukkueen toimihenkilöitä ja aikuisia. Toiminta on joukkueen pelaajien kesken laadittujen pelisääntöjen mukaista.

Pelitoiminta

Talvikaudella 2021 pelaamme seuran omassa Jakomäen hallissa Itäliigaa sekä osallistumme Tuusulassa ja Sipoossa järjestettäviin talviliigoihin. Talvikauden uutuutena pelasimme ensimmäistä kertaa futsalia. Kesäkaudella 2021 pelaamme kahdelle (8v8) ja yhdellä (5v5) peliryhmällä SPL eteläisen alueen sarjaa ja osallistumme pääkaupunkiseudulla järjestettäviin turnauksiin. Otamme mielellämme myös vastaan harjoitusottelukutsuja.

Somessa

Joukkueen instagram

Kustannukset

Uudet pelaajat: Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu: 45€/kk. Seuran jäsenmaksu: 240€/vuosi (sis.jäsenmaksun 30€), uusilla pelaajilla maksu alenee aloituskuukauden mukaan.

Tervetuloa T10-11 joukkueeseen!

Olkaa yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai liity mukaan sähköisesti, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Joukkueen yhteyshenkilö(t)

Heli Liuha
Heli Liuha
Joukkueenjohtaja

fckontut1011@gmail.com

Susanna Pitko
Susanna Pitko
Vastuuvalmentaja

pitko.susanna@gmail.com