Tytöt 2010-11

FC Kontun 2010-11 syntyneiden tyttöjen joukkue on perustettu syksyllä 2016. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä reilu 40 pelaajaa. Osa pelaajista on ollut mukana joukkueen perustamisesta alkaen, osa on tullut mukaan joukkueen toiminnan aikana. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet 2010- ja 2011 syntyneet tytöt. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla.

Joukkueemme vahvuuksia ovat innokkaiden pelaajien lisäksi, sitoutunut valmennustiimi ja aktiiviset vanhemmat. Meillä on hyvä yhteishenki, viihdymme yhdessä niin kentällä kuin sen laidallakin. Joukkueen toiminnan kehittäminen yhdessä luo vahvan perustan tyttöjen jalkapalloharrastukselle ja lasten ja nuorten liikuttamiselle.

Joukkueen arvot

Iloisuus, avoimuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus, tasavertaisuus

Urheilulliset tavoitteet

Tyttöjen innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Pelaajan sisäisen motivaation vahvistaminen ja omatoimiseen harjoitteluun tukeminen joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.

Kasvatukselliset tavoitteet

Pelaajan ymmärrys omasta roolistaan ja vastuustaan joukkueessa. Pelaajien vastuun ottaminen omasta toiminnasta, kilpailullisuudesta, periksiantamattomuudesta ja joukkueen osana olemisesta.  Joukkueen rooli ja sen tärkeys pelaajan omatoimisen harjoittelun tukemisessa. Pelaajat kunnioittavat kanssapelaajia, joukkueen toimihenkilöitä sekä muita aikuisia. 

Pelitoiminta

Kesäkaudella 2022 pelasimme eteläistä aluesarjaa kolmella peliryhmällä (Ykköstä, Kolmosta ja Vitosta), osallistuimme Alandia, Stadi ja Helsinki cupeihin sekä muihin pienempiin turnauksiin.

Talvikaudella 2022-2023 pelaamme Talviliigaa eliitti- ja haastesarjoissa, Helmariliigaa T12 ja T13 -sarjoissa,  futsalia (T13 Ykkönen ja Kakkonen) sekä osallistumme muiden seurojen järjestämineen pelitapahtumiin. 

Järjestämme ja otamme mielellämme vastaan harjoitusottelukutsuja.

Somessa

Joukkueen instagram

Kustannukset

Uudet pelaajat: Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu: 55€/kk. 

Seuran jäsenmaksu: 250€/vuosi (sis.jäsenmaksun 30€), uusilla pelaajilla maksu alenee aloituskuukauden mukaan.

Pelaajan pelipassi kaudella 1.1.-31.12.2023:

Nuorten pelipassi 42€ (12-19v), + 40€/ vakuutusturva, jos pelaajalla ei ole omaa vakuutusta.

Tervetuloa T10-11 joukkueeseen!

Olkaa yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai liity mukaan sähköisesti, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Joukkueen toimihenkilöt