Tytöt 2010-11

FC Kontun 2010-11 syntyneiden tyttöjen joukkue on perustettu syksyllä 2016. Joukkueessamme on tällä hetkellä lähes 40 pelaajaa. Osa pelaajista on ollut mukana alusta asti ja osa aloittanut kuluvan vuoden aikana. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet 2010- ja 2011 syntyneet tytöt. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla.

Joukkueemme vahvuuksia ovat innokkaiden pelaajien lisäksi, sitoutunut valmennustiimi ja aktiiviset vanhemmat. Hyvä yhteishenki, näkyy siten, että viihdymme yhdessä niin kentällä kuin sen laidallakin. Joukkueemme toiminnan kehittäminen yhdessä luo vahvan perustan tyttöjen jalkapalloharrastukselle ja lasten liikuttamiselle.

Joukkueen arvot

Iloisuus, avoimuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus, tasavertaisuus

Urheilulliset tavoitteet

Tyttöjen innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Pelaajan sisäisen motivaation vahvistaminen ja omatoimiseen harjoitteluun tukeminen joko yksin tai yhdessä kaverien kanssa

Kasvatukselliset tavoitteet

Pelaajat oppivat kunnioittamaan muita pelaajia, joukkueen toimihenkilöitä ja aikuisia. Toiminta on joukkueen pelaajien kesken laadittujen pelisääntöjen mukaista. Pelaaja osana jalkapallojoukkuetta.

Pelitoiminta

Kesäkaudella 2021 pelasimme SPL eteläisen alueen (8v8) ja (5v5) sarjoja ja osallistuimme pääkaupunkiseudulla järjestettäviin perinteisiin Stadi - ja Helsinki cupeihin sekä muihin pienempiin turnauksiin. Talvikaudella 2021-2022 pelaamme Itäliigaa ja futsalia sekä osallistumme TuPS:n järjestämään talvisarjaan. Ensi kesänä joukkueemme matkaa Ahvenanmaalle Alandia cupiin. 

Järjestämme ja otamme mielellämme myös vastaan harjoitusottelukutsuja.

Somessa

Joukkueen instagram

Kustannukset

Uudet pelaajat: Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu: 45€/kk. 

Seuran jäsenmaksu: 240€/vuosi (sis.jäsenmaksun 30€), uusilla pelaajilla maksu alenee aloituskuukauden mukaan.

Pelaajan pelipassi kaudella 1.1.-31.12.2022:

Lasten pelipassi 2011 -syntyneet ja nuoremmat: 29€ (sis.pelipassin ja vakuutusturvan). 

Nuorten pelipassi 2007-2010 -syntyneet: 40€/pelipassi + 40€/ vakuutusturva, jos pelaajalla ei ole omaa vakuutusta.

Tervetuloa T10-11 joukkueeseen!

Olkaa yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai liity mukaan sähköisesti, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Joukkueen toimihenkilöt