Tytöt 2010-11

FC Kontun 2010-11 syntyneiden tyttöjen joukkue on perustettu syksyllä 2016. Joukkueessamme on tällä hetkellä reilu 40 pelaajaa. Osa pelaajista on ollut mukana joukkueen perustamisesta alkaen, osa on tullut mukaan joukkueen toiminnan aikana. Joukkueeseemme ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet 2010- ja 2011 syntyneet tytöt. 

Joukkueen arvot

Iloisuus, avoimuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus, tasavertaisuus

Urheilulliset tavoitteet

Tyttöjen innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Pelaajan sisäisen motivaation vahvistaminen ja omatoimiseen harjoitteluun tukeminen joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.

Kasvatukselliset tavoitteet

Pelaajan ymmärrys omasta roolistaan ja vastuustaan joukkueessa. Pelaajien vastuun ottaminen omasta toiminnasta, kilpailullisuudesta, periksiantamattomuudesta ja joukkueen osana olemisesta.  Joukkueen rooli ja sen tärkeys pelaajan omatoimisen harjoittelun tukemisessa. Pelaajat kunnioittavat kanssapelaajia, joukkueen toimihenkilöitä sekä muita aikuisia. 

Pelitoiminta

Kesäkuussa 2023 palasimme Örebro Cupista kultamitalit kaulassa ja pokaali kainalossa!!!

Kesäkaudella osallistuimme myös Stadi ja Helsinki cupeihin sekä muihin pienempiin turnauksiin. Syksyllä pelasimme SPL:n eteläistä T13 sarjoja kolmella peliryhmällä (Ykköstä, Nelosta ja Vitosta). 

Talvikaudella 2023-2024 pelaamme Talviliigaa (11v11) kilpa- ja harrastesarjoissa sekä osallistumme Helmariliigaan T14 sarjassa.

Ensi vuonna FC Kontu -peliryhmä jatkaa T14 Ykkösessä. Kesällä ulkomaanturnauksen kohteena on Barcelona Girls Cup Espanjassa.

Järjestämme ja otamme mielellämme vastaan harjoitusottelukutsuja.

Somessa

Joukkueen instagram

Kustannukset

Uudet pelaajat: Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu: 65€/kk. 

Seuran jäsenmaksu: 250€/vuosi (sis.jäsenmaksun 30€), uusilla pelaajilla maksu alenee aloituskuukauden mukaan.

Pelaajan pelipassi kaudella 1.1.-31.12.2024:

Nuorten pelipassi 42€ (12-19v), + 50€/ vakuutusturva, jos pelaajalla ei ole omaa vakuutusta.

Tervetuloa T10-11 joukkueeseen!

Olkaa yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai liity mukaan sähköisesti, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Joukkueen toimihenkilöt