Tytöt 2010-11

FC Kontun 2010-11 syntyneiden tyttöjen joukkue on perustettu syksyllä 2016. Joukkueessamme on tällä hetkellä  40 pelaajaa. Osa pelaajista on ollut mukana joukkueen perustamisesta alkaen, osa on tullut mukaan joukkueen toiminnan aikana. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet 2010- ja 2011 syntyneet tytöt. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla.

Joukkueemme vahvuuksia ovat innokkaiden pelaajien lisäksi, sitoutunut valmennustiimi ja aktiiviset vanhemmat. Meillä on hyvä yhteishenki, viihdymme yhdessä niin kentällä kuin sen laidallakin. Joukkueen toiminnan kehittäminen yhdessä luo vahvan perustan tyttöjen jalkapalloharrastukselle ja lasten ja nuorten liikuttamiselle.

Joukkueen arvot

Iloisuus, avoimuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus, tasavertaisuus

Urheilulliset tavoitteet

Tyttöjen innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Pelaajan sisäisen motivaation vahvistaminen ja omatoimiseen harjoitteluun tukeminen joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.

Kasvatukselliset tavoitteet

Pelaajat oppivat kunnioittamaan kanssapelaajia, joukkueen toimihenkilöitä ja muita aikuisia. Toiminta on joukkueen pelaajien kesken laadittujen pelisääntöjen mukaista. Pelaaja osana jalkapallojoukkuetta.

Pelitoiminta

Talvikaudella 2021-2022 pelasimme Itäliigaa, futsalia, TuPS:n talvisarjaa sekä osallistuimme Helmariliigaan. Kesäkaudella 2022 pelaamme eteläistä aluesarjaa (8v8) kolmella peliryhmällä (Ykköstä, Kolmosta ja Vitosta), osallistumme perinteisiin Stadi ja Helsinki cupeihin sekä muihin pienempiin turnauksiin. Kesäkuussa joukkueemme matkaa Ahvenanmaalle Alandia cupiin. 

Järjestämme ja otamme mielellämme vastaan harjoitusottelukutsuja.

Somessa

Joukkueen instagram

Kustannukset

Uudet pelaajat: Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu: 45€/kk. 

Seuran jäsenmaksu: 240€/vuosi (sis.jäsenmaksun 30€), uusilla pelaajilla maksu alenee aloituskuukauden mukaan.

Pelaajan pelipassi kaudella 1.1.-31.12.2022:

Lasten pelipassi 2011 -syntyneet ja nuoremmat: 29€ (sis. pelipassin ja vakuutusturvan). 

Nuorten pelipassi 2007-2010 -syntyneet: 40€/pelipassi + 40€/ vakuutusturva, jos pelaajalla ei ole omaa vakuutusta.

Tervetuloa T10-11 joukkueeseen!

Olkaa yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai liity mukaan sähköisesti, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Joukkueen toimihenkilöt