Tytöt 2010-11

FC Kontun 2010-11 syntyneiden tyttöjen joukkue on perustettu syksyllä 2016. Joukkueessamme on tällä hetkellä lähes 40 pelaajaa. Osa pelaajista on ollut mukana alusta asti ja osa aloittanut kuluvan vuoden aikana. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja jalkapallosta innostuneet 2010- ja 2011 syntyneet tytöt. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla.

Joukkueemme vahvuuksia ovat innokkaiden pelaajien lisäksi, sitoutunut valmennustiimi ja aktiiviset vanhemmat. Hyvä yhteishenki, näkyy siten, että viihdymme yhdessä niin kentällä kuin sen laidallakin. Joukkueemme toiminnan kehittäminen yhdessä luo vahvan perustan tyttöjen jalkapalloharrastukselle ja lasten liikuttamiselle.

Joukkueen arvot

Iloisuus, avoimuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus, tasavertaisuus, innostuneisuus

Urheilulliset tavoitteet

Tyttöjen innostuminen jalkapalloon ja liikuntaan. Monipuolisten liikuntataitojen kehittyminen. Tyttöjen kasvaminen pelaajana ja oppiminen pelaamaan yhdessä joukkueena. Kuluvalla kaudella erityisesti lähimpien pelaajien yhteistyö (pelin keskus) ja tutustuminen futsaliin.

Kasvatukselliset tavoitteet

Pelaajat oppivat kunnioittamaan muita pelaajia, joukkueen toimihenkilöitä ja aikuisia. Toiminta on joukkueen pelaajien kesken laadittujen pelisääntöjen mukaista.

Pelitoiminta

Kesäkaudella 2021 pelasimme SPL eteläisen alueen (8v8) ja (5v5) sarjoja ja osallistuimme pääkaupunkiseudulla järjestettäviin Stadi - ja Helsinki cupeihin sekä pienempiin turnauksiin. Talvikaudella pelaamme kolmella peliryhmällä Itäliigaa ja futsalia sekä osallistumme TuPS:n järjestämään talvisarjaan. Otamme mielellämme myös vastaan harjoitusottelukutsuja.

Somessa

Joukkueen instagram

Kustannukset

Uudet pelaajat: Kahden viikon ajan ilmainen kokeilujakso.  

Pelaajan joukkuemaksu: 45€/kk. 

Seuran jäsenmaksu: 240€/vuosi (sis.jäsenmaksun 30€), uusilla pelaajilla maksu alenee aloituskuukauden mukaan.

Lisenssi ja vakuutus 29€/vuosi.

Tervetuloa T10-11 joukkueeseen!

Olkaa yhteydessä suoraan joukkueenjohtajaan tai liity mukaan sähköisesti, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Joukkueen yhteyshenkilö(t)

Heli Liuha
Heli Liuha
Joukkueenjohtaja

fckontut1011@gmail.com

Susanna Pitko
Susanna Pitko
Vastuuvalmentaja

pitko.susanna@gmail.com