PikkuKontuFutis

PikkuKontuFutis starttaa tammikuussa 3-6 vuotiaille!

FC Kontu käynnistää uuden kerhotoiminnan tammikuussa 2021. PikkuKontuFutiksessa lapset kokevat liikunnan riemua turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien kanssa, oppien monipuolisesti leikin ja ilon kautta tärkeitä perusliikuntataitoja. Mielikuvien avulla sukelletaan seikkailuun ja temppuradoilla opitaan oman kehon hallintaa ja koordinaatiota, riemun kiljahdusten saattelemana!

Toiminta tukee lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti ja sisällöstä vastaavat koulutetut liikunnan ja lapsuusvaiheen ammattilaiset. Sisältö on suunniteltu ikävaihe ja herkkyyskaudet huomioon ottaen tukemaan motorista oppimista. 

Toiminnan lähtökohtana on taata jokaiselle lapselle monipuoliset perusliikuntataidot elämää varten. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen perusteita turvallisessa ympäristössä. Meillä jokainen lapsi kokee onnistumisen elämyksiä!

Jokaisen kuukauden päätteeksi pidetään leikkimielinen palloilutapahtuma, jossa lapset pääsevät kokemaan suuren urheilujuhlan tunnelmaa.

PikkuKontuFutis on lauantaisin Jakomäen kuplahallissa, Huokotie 5. Koulujen talvilomaviikolla (27.2) ja pääsiäisenä (4.4) kerholaiset lomailevat.

Ryhmät ja aikataulut:
2017 ja 2016 syntyneet: klo 09.00-09.45
2015 syntyneet: klo 10.00-10.45

Kevätkauden hinta 160e, johon sisältyy jokaiselle osallistujalle aloittelevan pikkufutaajan varustepaketti (treeniasu, pallo ja pallopumppu).

Maksu alenee aloituskuukauden mukaan
Helmikuu 120€
Maaliskuu 80€
Huhtikuu 40€

Noudatamme toiminnassa viranomaisten ja Palloliiton Covid 19-ohjeistuksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Mitä uudistuksen taustalla on?

FC Kontulla on vuosikymmenten mittaiset perinteet lasten kerhotoiminnasta. Uudistuksen taustalla on seuran voimakas panostus lapsivaiheen toimintaan ja tahto nostaa pienten lasten toiminta laadultaan suunnannäyttäjäksi koko Palloliiton Eteläisellä alueella

Mitä on tulossa?

Toiminnan suunnittelun pohjana on viimeisin akateeminen tutkimustieto lapsen kehityksestä ja motorisesta oppimisesta. Tämä teoriapohja yhdistyy saumattomasti käytäntöön ja sen ulkoinen tunnusmerkki näkyy alkuun ilona ja riemuna ja pidemmällä aikavälillä entistä kehittyneempinä perusliikuntataitoina. Lapsi saapuu kerhoon perimän ja ympäristön muovaamien kykyjen kanssa ja kerhossa alkaa näiden kykyjen jalostaminen motorisiksi taidoiksi. Riippumatta myöhemmistä vaiheista ja lajivalinnoista, jokainen lapsi ansaitsee parhaat mahdolliset eväät tulevalle polulleen

Lapselle ohjaajalla on keskeinen merkitys. Miten tämä on huomioitu kerhon toiminnassa?

Kerhon toimintaa on suunniteltu koko syksy ja tämän ajan olemme etsineet huippuluokan osaajia seuramme lasten ohjaajiksi. Ohjaajien ammattitaito on tärkein edellytys laadukkaalle toiminnalle ja ilokseni voin todeta rekrytoinnin onnistuneen odotukset ylittäen. Riveissämme on todella korkean tason osaajia, joilla on motivaatio viedä toiminta kokonaan uudelle tasolle. Jokainen lapsi tulee olemaan ammattitaitoisessa ohjauksessa