Coach Development käynnistettiin 13.8

15.8.2022

Valmentajien osaamisen kehittäminen on seuramme kulmakiviä. Kasvattaaksemme entistä laadukkaampia ikäluokkia on seuramme valmennusosaamista kehitettävä kokonaisvaltaisesti. Kontulainen pelaaja on periksiantamaton – tämä edellyttää jokaista Kontulaista valmentajaa kehittämään omaa osaamistaan. Aiemmin jo käynnistettyjen teemakoulutusten ja HFA-koulutusten lisäksi rakennamme nyt jatkumon, jossa valmentaja saa jatkuvaa sparrausta omaan arkeensa. Lauantaina 13.8 käynnistettiin kuukausittain toistuva Coach Development-toiminta, jonne jokainen Kontulainen valmentaja on tervetullut ikävaiheesta ja taustasta riippumatta. Keskeinen tavoitteemme on ammentaa osaamista toinen toisiltamme, niin kokeneilta konkareilta valmennuspolun alkutaipaleella oleville kuin myös haastaa uusia ajattelutapoja ja toimintamalleja kokeneemmille.

Ensimmmäisen Kick Off- tilaisuuden aiheena oli pelin analysoiminen, teoriaosuudessa pohdimme pelin analysointitapoja ja -malleja ja sen yhteyttä kunkin omaan arkeen. Teorian jälkeen analysoimme U12-ikäluokan ottelua FC Kontu - FC Kuusysi.

Seuraavan tapahtuman aiheena on "Futiksen opettaminen - pedagogiset ja didaktiset valinnat".


Kontulaisia valmentajia yhdistää yhteinen tahtotila ja tavoite – luodaan yhdessä valmennusyhteisö, jonne jokainen valmentaja haluaa kuulua!