FC Kontu hakee päätoimista lapsuusvaiheen valmentajaa

4.5.2021

FC Kontu on Mellunkylän alueella toimiva kehittyvä ja tavoitteellinen jalkapalloseura, joka panostaa joukkueiden päivittäiseen tukemiseen. Seura on rakentanut Jakomäkeen harjoitushallin ja Kurkimäkeen tekonurmikentän, jotka takaavat erinomaiset harjoitusolosuhteet vuoden ympäri. 

FC Kontu panostaa voimakkaasti valmennukseen, jotta junioritoimintamme mahdollistaa pelaajan kehittymisen kohti omaan huippuaan. Tavoitteellisen ja elinvoimaisen ikäluokkamallin perustana ovat pelaajalähtöiset valmentajat, seuran yhteiset toimintatavat ja yhteinen arvomaailma. FC Kontu on yli tuhannella pelaajallaan Helsingin alueen isoimpia jalkapalloseuroja ja toimintamme kattaa pelaajat aina perhefutareista aikuisiin asti.

Etsimme innokasta ja kehittymishaluista valmentajaa 6-9 vuotiaiden ikäluokkien valmennukseen. Työtehtäviisi kuuluu kahden ikäluokan vastuuvalmennus, lisäharjoittelun organisointi ja kehittäminen yhdessä valmennuspäällikön kanssa, 6-9 vuotiaiden valmennuksen kehittäminen ja seuran tapahtumissa mukana oleminen.

Käytössäsi on ensiluokkaiset varusteet sekä olosuhteet; omat hallimme ja kenttämme antavat mahdollisuuden rakentaa arjestasi aidosti mielekkään ja toimivan kokonaisuuden. Hyvin tehdystä työstä maksamme tuntuvan korvauksen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä seurassamme, valmennuspäällikön tuen ja sparrauksen sekä valmennuslinjan arjen tueksi. Seuran jatkuvaan sparrauksen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden edetä aina UEFA Pro-tasolle asti omien kykyjesi ja tahtotilasi mukaisesti. Lähdemme siitä, että saat seuran puolesta kaiken tarvitsemasi, jotta voit aidosti keskittyä olennaiseen.

“Olen valmentanut P07 joukkueessa sen perustamisesta asti. FC Kontu on ollut mukava ympäristö valmentaa ja seuralta olen saanut valmennustyöhön tukea koko tämän ajan jakson ajan. Mielestäni tällä hetkellä aloittavien ja nuorten ikäluokkien saama tuki alkaa olemaan sellaista, jolla turvataan laadukas valmennustyö myös pelaajien kehittyessä. 

Itse olen kokenut, että FC Kontu on seurana mahdollistanut minulle valmentajana kehittymisen toiveideni mukaan. Seura on tarjonnut mahdollisuuden alueen ja Palloliiton järjestämiin koulutuksiin sekä myös sisäisiin koulutuksiin. Osaamisen tasoa on pyritty seuraamaan ja kehittämään valmennuspäällikön tuella erilaisten seurantamenetelmien, palaverien sekä myös harjoitusten ja ottelutapahtumien tutoroinnin/reflektoinnin avulla.” - Ismo Airio Vastuuvalmentaja P14


Kontulaisia valmentajia yhdistää

Halu kehittää itseään ja muita ympärillään

Halu kehittää pelaajia kokonaisvaltaisesti 

Erinomaiset vuorovaikutustaidot

Sitoutuminen yhteiseen tahtotilaan ja valmennuslinjaan


Hakemuksessa on hyvä mainita:

Nimi ja yhteystiedot

Tavoitteesi valmentajana

Valmennuskokemus

Voimassa olevat valmentajalisenssit/käydyt koulutukset

Muu koulutustausta

Palkkiotoive


Lisätiedot ja hakemukset viimeistään 24.5.

Valmennuspäällikkö Topi Leinonen, topi.leinonen@fckontu.fi, p. +358 44 9840544